19 Ekim 2012 Cuma Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Serap ezgü hangi kanalda :D Banane esradan mügeden evlilik programı berbat ben vadiyle gurur duyarım sadece

Daha belli olmadi yeni kanali.

Müge evlilik programi yapmiyor.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Büyük Risk tam 20.00da bitti , Dila Hanın özeti başladı 20.00da , inşallah ilk 5e girer 20.00 - 20.15 arsı , gerçekten çok güzel dizi yeni bölümü 20.45 gibi başlar

ezgi eyüpoglu konuk oyuncu olarak yalan dünyada ezgi hayranlarına duyurulur ::))))))))))

büyük risk programıyla star uyanıklık yaptı yine finalini böldü yarışmanın hadi bir programı anladıkta maçları ikiye bölmekte sadece türkiyeye özgü herhalde

yalan dünya yine karakter değiştirmiş komedi ugruna herşey yapılıyor :)))

- - - Ekleme - - -

galatasay gol yedi efes 23 sayıyla önde hemde olimpiyakosa karşı

yalan dünya dizisi bir gürse birsel çakallığıdır .... 3-5 ünlü komedi oyuncusunu biraraya toplayıp dizi yaptığını sanıyor ... senaryo kötü kurgu desen yok adamı uyutan bir atmosfer karekterler itici en kötüsüde filmde komediye dair en küçük birşey yok yada ben göremedim.. geçen gün bir bölüm izledim o öve öve bitiremedikleri orçunda dahil hiçbir sahneye gülmedim .... bu dizi ab grubunda birinci çıkıyorsa ya bu grup hesaptan anlamıyor yada dayak yememiş...

kanal d iki diziye yol vermiş sultan ve kötü yol bitmiş .... foxta ne var acaba deniz yıldızımı..