Son 10 Yılın Efsane Dizileri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan endgame
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bazıları olayı anlamamış bu liste ankete göre yapılmış kurtlar vadisi türkiye nin gördüğü en büyük dizidir en çok izlenen olay yaratan konuşulan dizi açık ara farkla

5 yıl olması iyi bir şey değil bence tersine o kadar uzatılmaması gerek dizilerin.

İkinci Bahar, Asmalı Konak, Aşk-ı Memnu vb az zamanda çok iş başardılar. Reytingleri iyi gitmesine rağmen zirvede bırakmayı bildiler.

Avrupa Yakası'nı ayrı tutuyorum çünkü o komediydi ve senaryo ile pek bir işi yoktu. Sürekli oyuncu kadrosunu da değiştirerek izleyiciyi sıkmadı ve komedi anlamında da kendini pek tekrarlamadı...

Bir Yaprak Dökümü izleyicisi olarak dizi asla kendini bozmadi veya tekrarlamadi. Türkiyemizde böyle güzel ve efsane bir dizinin yapilmasindan ancak gurur duyuyorum!

Ben kurtlar vadisi yani 97 bölümlük olandan bahsettim o efsaneyi bu listede geçebilecek bir yapım yok

Bir Yaprak Dökümü izleyicisi olarak dizi asla kendini bozmadi veya tekrarlamadi. Türkiyemizde böyle güzel ve efsane bir dizinin yapilmasindan ancak gurur duyuyorum!

Ben izlemedim diziyi bilmiyorum o yüzden ama bu sene son bu sene son diye diye 1.5 yıl uzattılar diziyi. Sonuçta bir roman uyarlamasıydı bu dizi ve bu uzatmalar mutlaka diziye zarar vermiştir zaten son dönemlerde reytingleri de düşmeye başlamıştı yavaş yavaş...

Ben izlemedim diziyi bilmiyorum o yüzden ama bu sene son bu sene son diye diye 1.5 yıl uzattılar diziyi. Sonuçta bir roman uyarlamasıydı bu dizi ve bu uzatmalar mutlaka diziye zarar vermiştir zaten son dönemlerde reytingleri de düşmeye başlamıştı yavaş yavaş...

Reytingleri düsmeye baslamis olabilir ama hala en çok izlenen diziydi. Final bölümüyle 20 reytingleri bile gördü. Evet uzattilar son sene dediklerinde ama neden.. Çünkü izleyicler bir dizi izlemedi, aynaya bakti ve bu aileye inandi ve devam etmesini istedi.. Aslinda biraksalar daha 2-3 sene devam edebilme potansiyoneli vardi dizinin..

Kurtlar vadisi açık ara 1.dir 4 sinema filmi ırakla tüm zamanların rekoru kırıldı asmalı konak sinema filmi yaptı hüsran :D

- - - Ekleme - - -

Fks14 yaprak dökümünü de efsane yaptın ya helal :d

Kurtlar vadisi açık ara 1.dir 4 sinema filmi ırakla tüm zamanların rekoru kırıldı asmalı konak sinema filmi yaptı hüsran :D

- - - Ekleme - - -

Fks14 yaprak dökümünü de efsane yaptın ya helal :d

Zaten KVP de efsane ki, listede yer aliyor.

Ben yaprak dokumunu severek izliyordum ve benim gozumde efsane. Sen nasil KVP'yi seviyorsan ve senin gözünde efsaneyse benim için de öyle. Renkler ve zevkler tartisilmaz :)

Liste çok doğru. 10cu sıraya Küçük Sırları yazsalar daha da düzgün olacaktı :D

Bu arada Vadiciler her mesajında Vadi efsanedir, 4 sinema filmi falan var diye isyan ediyorlar. Sokakta Polatı tanımayan yok evet ancak Sokakta Pepee`yi de tanımayan yok. Bu efsane demek mi? :F

fatmagül.. gerek konusu gerek sosyal sorunlara değinmesiyle kamuoyunda oluşturduğu olumlu tepkilerle ve reytinglerde her daim perşembeleri silip süpürmesiyle tv tarihinde gelmiş geçmiş en efsane dizidir .. hakkıda daima açık ara birinciliktir ..

tv dizi tarihinde bir milattır fatmagülden önce ve fatmagülden sonra diye dizi tarihi ikiye ayrılır

kısaca dizi tarihi F.Ö ve F.S diye ikiye ayrılır .....

Sadece bi oylama bu vadinin gelmiş geçmiş en büyük dizi olduğu gerçeğini değiştirmez :D

Bu mu kanıt kaç kişi katılmış oylamaya :d

vadi efsane falan değildir çünkü düzgün senaryosuyoktur aksşyon macera bol diye kaliteli de olmuyor
vdicilerin çevresinde gördklerine göre vadi en çok izlenen dizidir demelerinden daha güvenilirdir bu oylama
ayrıca bakarsnız asmalıkonaktan daha çok izlenen final yok:D

vadi efsane falan değildir çünkü düzgün senaryosuyoktur aksşyon macera bol diye kaliteli de olmuyor
vdicilerin çevresinde gördklerine göre vadi en çok izlenen dizidir demelerinden daha güvenilirdir bu oylama
ayrıca bakarsnız asmalıkonaktan daha çok izlenen final yok:D

Vadi aksiyon sahneleriyle değil ki gerçekleri anlattığı için efsane ordaki olayları anlatabilecek başka dizi var mı ?