5 yıl olması iyi bir şey değil bence tersine o kadar uzatılmaması gerek dizilerin.
İkinci Bahar, Asmalı Konak, Aşk-ı Memnu vb az zamanda çok iş başardılar. Reytingleri iyi gitmesine rağmen zirvede bırakmayı bildiler.
Avrupa Yakası'nı ayrı tutuyorum çünkü o komediydi ve senaryo ile pek bir işi yoktu. Sürekli oyuncu kadrosunu da değiştirerek izleyiciyi sıkmadı ve komedi anlamında da kendini pek tekrarlamadı...
Ben kurtlar vadisi yani 97 bölümlük olandan bahsettim o efsaneyi bu listede geçebilecek bir yapım yok
Bir Yaprak Dökümü izleyicisi olarak dizi asla kendini bozmadi veya tekrarlamadi. Türkiyemizde böyle güzel ve efsane bir dizinin yapilmasindan ancak gurur duyuyorum!
Ben izlemedim diziyi bilmiyorum o yüzden ama bu sene son bu sene son diye diye 1.5 yıl uzattılar diziyi. Sonuçta bir roman uyarlamasıydı bu dizi ve bu uzatmalar mutlaka diziye zarar vermiştir zaten son dönemlerde reytingleri de düşmeye başlamıştı yavaş yavaş...
Kurtlar vadisi açık ara 1.dir 4 sinema filmi ırakla tüm zamanların rekoru kırıldı asmalı konak sinema filmi yaptı hüsran
- - - Ekleme - - -
Fks14 yaprak dökümünü de efsane yaptın ya helal
Sadece bi oylama bu vadinin gelmiş geçmiş en büyük dizi olduğu gerçeğini değiştirmez
Aga tüm Türkiye katılmış oylamaya bu yüzden vadinin efsane olduğunu kabullenmiyolarBu mu kanıt kaç kişi katılmış oylamaya
vadi efsane falan değildir çünkü düzgün senaryosuyoktur aksşyon macera bol diye kaliteli de olmuyor
vdicilerin çevresinde gördklerine göre vadi en çok izlenen dizidir demelerinden daha güvenilirdir bu oylama
ayrıca bakarsnız asmalıkonaktan daha çok izlenen final yok
gerçekelr mafyayı iyi göstermek 15-20 yıl önce yaşamış kanun dışı kişilerin ismini değiştirip vatana millete hizmet etti demek miVadi aksiyon sahneleriyle değil ki gerçekleri anlattığı için efsane ordaki olayları anlatabilecek başka dizi var mı ?
gerçekelr mafyayı iyi göstermek 15-20 yıl önce yaşamış kanun dışı kişilerin ismini değiştirip vatana millete hizmet etti demek mi