Gizem Karaca Adını Feriha Koydum Emir'in Yolu dizisindeymiş herkes öyle konuşuyor doğru mu?Harem ve Alev Alev'in tekralari gelecek için umut vaad ediyor..
Gizem Karaca Adını Feriha Koydum Emir'in Yolu dizisindeymiş herkes öyle konuşuyor doğru mu?
Dizide sürü kız var yahu buna ne gerek var, bir kız gerekliyse bu Ceyda olmalı.Gizem Karaca'ya yeni bir dizi yakışır, yalan haber olmasını temenni ederim.![]()
Dizide sürü kız var yahu buna ne gerek var, bir kız gerekliyse bu Ceyda olmalı.![]()
Gizem Karaca Adını Feriha Koydum Emir'in Yolu dizisindeymiş herkes öyle konuşuyor doğru mu?
Umarım yalan haberdir, Gizem gelse de dizide düşüş sürer ama Ceyda dönerse dizi toparlanır. Biraz kafasını çalıştırsın şu Fatih.Bence de Ceyda olsun, Gizem Karaca'ya yeni bir dizi yaparlar.![]()
Aristiracagim Emre. Gelismeleri benden takip edebilirsin.
Umarım yalan haberdir, Gizem gelse de dizide düşüş sürer ama Ceyda dönerse dizi toparlanır. Biraz kafasını çalıştırsın şu Fatih.
- - - Ekleme - - -
Teşekkürler.
bugün heryer alev alev yanacak)
Ben de diziyi izleyecegim Selim. Dizi pek sevilmemis olsa da, bugün izleyecegim bölüm diziyi gelecekte de izleyip izlemeyecegime karar verecektir.
Erler Film dizilerinin jeneriğini neden uzun yapıyor anlamıyorum, Cennet Mahallesi 2-3 dakika sürüyordu, Arka Sokaklarda 2,5 dakika... Ve Alev Alevin de öyle.
Lale Devri'nin yeni bölümü ile ilgili düşüncelerinizi Twitter'dan #ölenekadar hashtag'i ile paylaşabilirsiniz!
Lale Devri'nin yeni bölümü ile ilgili düşüncelerinizi Twitter'dan #ölenekadar hashtag'i ile paylaşabilirsiniz.