5 Ekim 2012 Cuma Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
21:45 - 22:00 ortalama <s style="text-decoration: none; color: rgb(102, 181, 210); ">#</s>sbt <s style="text-decoration: none; color: rgb(102, 181, 210); ">#</s>reyting 'leri; 1) ATV: 6.19 , 2) KANALD: 6.12 , 3) SHOW: 3.77 , 4) STAR: 3.7 , 5) KNLTRK: 2.89

Reklamsız Yalan Dünya. Beyazsoy ve Takas nerelerdesiniz?

hangi mesajına cevap verek yahu annenin karnında nasıl durdun :)))) gerçi arakdaşlar cevap vermiş huzu sokagı 21:50 de reklama girdi 22 de çıktı buna ragmen yalan dünya geçememiş :))))) ama revan üzülme rtük 1 saatte 12 dakika değil 20 dakika reklam hakkı verseydi kesin yalan dünya geçerdi :)))))))))

hangi mesajına cevap verek yahu annenin karnında nasıl durdun :)))) gerçi arakdaşlar cevap vermiş huzu sokagı 21:50 de reklama girdi 22 de çıktı buna ragmen yalan dünya geçememiş :))))) ama revan üzülme rtük 1 saatte 12 dakika değil 20 dakika reklam hakkı verseydi kesin yalan dünya geçerdi :)))))))))
Konumuz Koçan değil Yalan Dünya. Reklamsız bu kadar. Olay bitmiştir

Konumuz Koçan değil Yalan Dünya. Reklamsız bu kadar. Olay bitmiştir

reyting hesabı öylemi olur be revan kendini neden kandırıyon. ikiside reklamsız olur yada ikiside reklama girer ölçersin. bir reklamda diğeri reklamsız ölçemezsin ( ölçülmez)

Evet, ben de bölümü begendim diger bölümlere göre sen Emre ?
Diğer bölümlere göre bu bölümü bende çok beğendim, baya hareketlenme var dizide son kısım süperdi, tahmin ettiğim gibi Can ve Emir partiye beraber geldiler... Haftaya daha bir hareketli bölüm bizi bekliyor

emir 20 de mi başladı. erken bitmiş. sanırım şimdi tekrarını verecekler. sanırım emir huzur sokagının özetinden yaralanmak istemiş. bu durum en çok kayıp şehire yarayacak gibi

Diğer bölümlere göre bu bölümü bende çok beğendim, baya hareketlenme var dizide son kısım süperdi, tahmin ettiğim gibi Can ve Emir partiye beraber geldiler... Haftaya daha bir hareketli bölüm bizi bekliyor

Evet, reytingleri de artacak :)

22.27 Kayıp Şehir başlar. Bu arada Cuma geceleri boş doyenlere duyrulur. Atv`de Milyoner, Starda Behzat var

Az Sonra Esir Şehrin Gözyaşları başlayacak, bakalım nasıl bir performans ortaya koyacak.