4 Ekim 2012 Perşembe Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Vadiye helal yine harika oranlar alıyo

Ağır Roman Yeni Dünya yarın Suskunları geçebilir iki grupta da bu saat dilimi çok önemli iki dizi içinde bakalım hangisi önde olacak :)

Vadi 8 dk reklamla özeti 7 almış beyazsoy başbakan diyo :d vadi hiçbir dizi anlıklarda 12 göremezken başlar başlamaz 12 yi geçiyo

yaw bir dizi en fazla 1 saate 12 dakika reklam hakkı dizi başlamadan 11 dakika yine 21 öncesi 8 dakika :)))) siz fazla abartıyorsunuz reklamları vadi 7 dakika fazla reklam vermiş gözüküyor. bende vadinin 21 öncesi reklamına denk geldim 20:57 de reklama girdi. yani 7 reyting aldıgında 3 dakikalık reklama girdi

beyazsoy, sence kanal d revenge dizisini erken alir mi yayina?? çunku bu sonuclar kanal d'yi tatmin etmiyordur... beyazsoy, kanal d ne yapmali...
Bence de beyazsoyun fikri sorulmalı. Beyazsoy ne derse tam tersini yapsın Kanal D. Atak yapar Vallaha :d

Bu arada Furkan daha 2ci bölümü. Kayıp Şehir gibi 3cü bölümden itibaren daha da yükselmesini bekliyorum. Kanal D Prime Timeda hala birinci. En zayıf haliyle bile

Beren Saat'in dizisinin Perşembe olma olasılığı artıyor fakat Kanal D bir sürpriz yapıp Kayıp Şehir'i de deneyebilir Perşembe günleri için ama bu riskli olabilir.

yaw bir dizi en fazla 1 saate 12 dakika reklam hakkı dizi başlamadan 11 dakika yine 21 öncesi 8 dakika :)))) siz fazla abartıyorsunuz reklamları vadi 7 dakika fazla reklam vermiş gözüküyor. bende vadinin 21 öncesi reklamına denk geldim 20:57 de reklama girdi. yani 7 reyting aldıgında 3 dakikalık reklama girdi

Onu bunu boşver sen anlıklarda varmı bu kadar alan dizi

Bence de beyazsoyun fikri sorulmalı. Beyazsoy ne derse tam tersini yapsın Kanal D. Atak yapar Vallaha :d

Bu arada Furkan daha 2ci bölümü. Kayıp Şehir gibi 3cü bölümden itibaren daha da yükselmesini bekliyorum. Kanal D Prime Timeda hala birinci. En zayıf haliyle bile

Revan, ben de isterim Veda çok yüksek reyting alsin.. Zaten konusmak için daha erken.. Ilerleyen bölümlerde güzel sürpriz yapabilir VEDA

kanal d bu hafta henüz 1. olamadı :)
star 3 gün atv ise 1 gün(perşembe) 1. oldu :)

Moderatörün son düzenlenenleri:
Ama Berkann daha önce de söyledim. Siz birinciliği daha öncü tutyorsunuz. Tamam Kanal D bu hafta birinci olmadı ama hep 2ci oldu. En kötü ihtimal Kanal D 2ci oluyor genellikle. 4cü ve 5ci olduğu yok. Hergün iyi reyting alan yapımları var. Prime Time her hafta açıklanıyor zaten. Az önce darksaal da paylaşmıştı zaten

- - - Ekleme - - -

Ama Berkann daha önce de söyledim. Siz birinciliği daha öncü tutyorsunuz. Tamam Kanal D bu hafta birinci olmadı ama hep 2ci oldu. En kötü ihtimal Kanal D 2ci oluyor genellikle. 4cü ve 5ci olduğu yok. Hergün iyi reyting alan yapımları var. Prime Time her hafta açıklanıyor zaten. Az önce darksaal da paylaşmıştı zaten

Forum İstatistikleri

Konular
176,582
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy