İşler Güçler yeni gününde yeni saatinde !

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Özgür
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Özgür

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
28,125
Puanı
1,059
Star'ın fenomen dizisi İşler Güçler artık yeni gününde yeni saatinde.

Ahmet Kural,Murat Cemcir,Sadi Celil Cengiz ve Büşra Pekin'in başrolde olduğu dizi artık Salı akşamları Evlerden Biri'nden hemen sonra 22.15'te Star'da.

Dizi çarşamba akşamları Muhteşem Yüzyıl'dan sonra yayınlanıyordu ve yüksek reyting alıyordu.Yeni günündeki performansı merak ediliyor.

23 den sonra yayınlasalardı keşke öbgz bitmeden buna geçemem :))

saati çok kötü olmuş.23te başlamalıydı. ama bence cumartesi 23.00 olmalıydı ya da pazar 23.00 :)
çarşamba pt-2ye eyvah düşüyorum gelecektir.
not:saati benim için iyi ama reytingleri düşecektir.

zaten ab kitle edindi 4 reyting totaldede 2.85 2.90 reyting dizi içni yeterli olacaktir ama evlerden biri vasat bir performans sürüyor salı günü pt1 de olmalıydı drama komedi de altarnatif olurdu mutlaka pt1 iyi olurdu

zaten ab kitle edindi 4 reyting totaldede 2.85 2.90 reyting dizi içni yeterli olacaktir ama evlerden biri vasat bir performans sürüyor salı günü pt1 de olmalıydı drama komedi de altarnatif olurdu mutlaka pt1 iyi olurdu

evlerden biri iyi bir drama olabilirdi ama karakterler çok aşırı namıssız çizilmiş :))

80 lik adam 16 lık kızın peşinde koşturuyor tam fiyasko ..

Bence günü de saati de çok mantıklı değil. Reytinglerde düşüş kaçınılmaz muhtemelen Eyvah Düşüyorum geri dönecek. :)

Neeaay gerçek mi bu. O zaman total'de 1, a/b'de 2 reyting aldığı günlere geri döneceğiz. :( Yayından kalkmasa bari...

Dizileriyle bu kadar gün degistiren bir kanala daha önce rastlamadim. Ne gerek vardi simdi böyle bir hamleye ?

Dizileriyle bu kadar gün degistiren bir kanala daha önce rastlamadim. Ne gerek vardi simdi böyle bir hamleye ?

eyvah düşüyorum işler güçlerden 2 kat daha fazla reyting alıyordu. bence işler güçlerin çarşambaya alınması hataydı zaten. doğrudan acunun arkasına konulmalıydı. :)

Prime'la bu kadar uğraşacağına gündüz kuşağıyla uğraşsa ya bu zeki Star. Gününü değiştirmediği dizi kalmadı!

eyvah düşüyorum işler güçlerden 2 kat daha fazla reyting alıyordu. bence işler güçlerin çarşambaya alınması hataydı zaten. doğrudan acunun arkasına konulmalıydı. :)

Bence dizi tehlikeye girdi.. Genis bir hayran kitlesi olusturdu, bakalim reytingleri ne olacak..

İşler Güçlerin Bittiğinin Resmidir .s

Dizinin yeni günü ve saati kötü olmuş... Star Şampiyonlar Ligi maçı olduğunda bu saatte maç yayınlayacak...

O zaman dizi PT-1'e mi çekilecek yoksa, yayınlanmayacak mı ? Eğer yayınlanmayacaksa, yapım şirketi kendi istemiş olabilir bu değişikliği, belki de çekimleri zor yetiştiriyorlar, maç olduğu hafta biraz olsun zaman kazanmış olurlar böylece...