İşler Güçler yeni gününde yeni saatinde !

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Özgür
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Aslında bir yandan düşününce İşler Güçler Muhteşemden fazla bi gaz almıyordu. En nazından Eyvah Düşüyorumun aldığı gazı alamıyordu. Ama günü yanlış. Pazar 23.00 olmalıydı. Starı yönetenleri merak ediyorum. Salı 22.15`te iyice çöker bu dizi

Aslında bir yandan düşününce İşler Güçler Muhteşemden fazla bi gaz almıyordu. En nazından Eyvah Düşüyorumun aldığı gazı alamıyordu. Ama günü yanlış. Pazar 23.00 olmalıydı. Starı yönetenleri merak ediyorum. Salı 22.15`te iyice çöker bu dizi

pazar 23.. da yayınlanırsa pazartesi işe okula gidecekelr nasıl izlesin hafta içi yanlış cumartesi olsun en iyisi ..

1-2 Hafta Denenir Sonra Pazar Gününe Alınır Tahminim Bu

Bence tekrar günü değişir C.tesi veya Pazar 23 olur ama Star çok fazla gün değişikliği yapıyor.
Buda mutlaka reyting kaybı yaşatır dizilere.

Star'in Sali günü de zayif kaldi dizilerle ilgili..

Meslek hikayeleri sıkmaya başlamişti zaten.KAYP çok güzel bi proje oldu:F Gününü dseğiştiren star'ı kınar dizinin başarılarının devamını dilerim.Napalım artık indir izle yada sansursuz cumalari sitesinden izlerim.