Fox baya iyi kanal dde aynı şekilde atv uçuşlarda
Uçurum olsaydı Atv Alemin Kıralı'ndan daha iyi bir sonuç çıkarırdı PT2 de. Neden gün değişikliğine gitti ki? Alemin Kıralı da 9T1 de yayınlanmalı bence.
Fox baya iyi kanal dde aynı şekilde atv uçuşlarda
Şefkat Tepe (STV)
Array
10 28,57%
helal forum oylamasında 1nci olmuş
Esir Şehrin Gözyaşları 4 reyting almış nerdeyse
4 falan alamaz hayal kusma
23:15 - 23:30 ortalama <s style="color: rgb(102, 181, 210); text-decoration: none;">#</s>sbt<s style="color: rgb(102, 181, 210); text-decoration: none;">#</s>reyting 'leri; 1) SHOW: 5.56 , 2) FOX: 3.81 , 3) ATV: 3.41 , 4) STV: 2.85 , 5) STAR: 2.45
Show 00.00a kadar uzatacak herhalde programı reyting derdinden
Bari ortalamasını yükseltsin diye düşünüyordurKanal, prime time'ı çoktan kaybetmiş, geç saatleri alsa ne olacak ?
Asıl ilginç olan Alev Alev'in ikinciliği...
Bu durumu ilk bölüm olmasıyla açıklamak yeterli olur mu ki?
Yeni başlayan diziler her zaman ankette önde olur, şuan 2. durumda; ben yarın 1.lik bekliyorum diziden.
Esir Şehrin Gözyaşları 4 reyting almış nerdeyse
EŞG iyi gibi şuan izliyorum.Şirin karakteri adam soygun yapmiş.Sanki Eyşan'in kardeşi için Ömer'i kullanmasi gibi. Cmts bu saatlerde olsa süper olur.atv Uçurum'u 23'de yayınlıyorsa Fox'ta örnek alsın EŞG'yi bu saatte yayınlasın.
EŞG iyi gibi şuan izliyorum.Şirin karakteri adam soygun yapmiş.Sanki Eyşan'in kardeşi için Ömer'i kullanmasi gibi. Cmts bu saatlerde olsa süper olur.atv Uçurum'u 23'de yayınlıyorsa Fox'ta örnek alsın EŞG'yi bu saatte yayınlasın.