29 Eylül 2012 Cumartesi Reyting Sonuçları

29 Eylül Cumartesi Hangi Yapımları İzlediniz / İzleyeceksiniz ?

• Esir Şehrin Gözyaşları - Tekrar (Fox)

Oy: 0 0.0%
  • TV İzlemedim

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    19
  • Anket kapatılmış .
Atv yine listede yok

- - - Ekleme - - -

Star sonunda 1nciligi almış

Fb yenilince maçı izlememiş fb liler :D perşembe maç düşük çıkabilir

merhaba arkadaşlar 1 haftadır sizleri takip ediyorum dayanamadım bende kayıt oldum sonunda. :)

Stv 8 dakka reklamla bu oranı almış

- - - Ekleme - - -

Atv artık listeye girer heralde

alev alev beklediğimden iyi gitti demek ki millet cumartesi show programlarından gına gelmiş. başınızı nereye cevırsenız birileri bişey yok ediyor :)))))

demek ki cumartesi kaliteli bir dizi konsa acun macun kalmaz ortalığı dagıtır . kanal yöneticileri bu durumu umarım görüyordur. pazar günude çocuk dizisi kremın 3. olduğu hesaba katarsak hafta içi dizileri hafta sonuna kaydırmak lazım.

helal olsun fox a izlemiyorum ama bu kadar ıvır zıvır şov proğramları arasında zirveyi almış tebrik ediyorum ..

alev alev beklediğimden iyi gitti demek ki millet cumartesi show programlarından gına gelmiş. başınızı nereye cevırsenız birileri bişey yok ediyor :)))))

demek ki cumartesi kaliteli bir dizi konsa acun macun kalmaz ortalığı dagıtır . kanal yöneticileri bu durumu umarım görüyordur. pazar günude çocuk dizisi kremın 3. olduğu hesaba katarsak hafta içi dizileri hafta sonuna kaydırmak lazım.

katılıyorum cumartesiyede krem gibi kaliteli bir dizi lazım ..

ayrıca acun ve kanal d deki artist ve show daki iri şov dan bıktık dizi lazım cumartesiye...