29 Eylül 2012 Cumartesi Reyting Sonuçları

29 Eylül Cumartesi Hangi Yapımları İzlediniz / İzleyeceksiniz ?

• Esir Şehrin Gözyaşları - Tekrar (Fox)

Oy: 0 0.0%
  • TV İzlemedim

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    19
  • Anket kapatılmış .
Lale Devri gayet iyi gidiyor. 1. Olabilir bu hafta. Yeteneksizsiniz artacaktır ama yine de Lale Devri'ne yetişebileceğini sanmıyorum.

21:30 - 21:45 ortalama <s style="text-decoration: none; color: rgb(102, 181, 210); ">#</s>sbt <s style="text-decoration: none; color: rgb(102, 181, 210); ">#</s>reyting 'leri; 1) KANALD: 5.97 , 2) STAR: 5.96 , 3) FOX: 5.7 , 4) STV: 4.44 , 5) SHOW: 1.76

- - - Ekleme - - -

21:30 - 21:45 ortalama <s style="text-decoration: none; color: rgb(102, 181, 210); ">#</s>sbt <s style="text-decoration: none; color: rgb(102, 181, 210); ">#</s>reyting 'leri; 1) KANALD: 5.97 , 2) STAR: 5.96 , 3) FOX: 5.7 , 4) STV: 4.44 , 5) SHOW: 1.76

Vah Vah acun SBT böyleyse TNS'de nasıldır Allah bilir.Boşa 70m zarar.

adam birinci oluyor cumartesi pazar pazar ab esim bilir oldu pazartesi o ses birinci olcak parayi kırdı kanal daha ne olsun yeni şirkette kanalların reyting oranlarini gördüm pt star sadece y.sizsiniz muhtesemle ikinci sırayı aldı o ses ve survivor gelmedi dogal olarak kar .

Stv 5dakka reklama rağmen harika

- - - Ekleme - - -

Stv reklam olmasa rahat 5.6 alırdı

En büyük show çok kötü gidiyo

- - - Ekleme - - -

Şefkat tepe yine reklam şimdi biter st

adam birinci oluyor cumartesi pazar pazar ab esim bilir oldu pazartesi o ses birinci olcak parayi kırdı kanal daha ne olsun yeni şirkette kanalların reyting oranlarini gördüm pt star sadece y.sizsiniz muhtesemle ikinci sırayı aldı o ses ve survivor gelmedi dogal olarak kar .

Show'da aldiği reytingler referans gösterilerek bu adam tranfer edildi.O kadar paraya kıyıldı.BKZ.Muhteşem Yuzyıl.
Show'da aldiği reytinge bak burdakine bak.Acun star'a geçerken herkesin gözlerini millemiş.

star 21:00-22:00 arasında reklam vermedi nasıl para kazanıyorlar anlamadım :D