Erkan Petekkaya'nın 'Dila Hanım' Pişmanlığı

destere

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
41,352
Puanı
1,059

Beyaz Gelincik dizisiyle yıldızı parlayan ve Öyle Bir Geçer Zaman Ki dizisindeki Ali Kaptan rolüyle aranan oyuncu haline gelen Erkan Petekkaya'nın Dila Hanım dizisindeki rolünden ve performansından memnun olmadığı belirtiliyor. Öyle Bir Geçer Zaman Ki dizisinde her hareketi ve sözü konuşulan Petekkaya, Dila Hanım dizisinin senaryosundan ve oyuncu kadrosundan şikayetçi olduğu söylentileri dolaşıyor. Petekkaya'nın dizi reytingleri aynı ölçüde devam ederse, diziden ayrılabileceği belirtiliyor.

Erkan Petekkaya normal reytingleri olan birisi. Öyle Bir Geçer Zaman Ki`nin senaryosu müthiş olduğu için tuttu. Tutmasındaki büyük etken de Osmanın acıklı hikayesiydi. Hatta o ailenin. Hiç bir isimin reyting garantisi yok. 95% garantili tek isim var bence o da Beren Saat. Kıvançın Kuzey Güneyi bile orta karar gidiyor. Ve bence Muhteşem Yüzyıldan sonra Meryem Uzerli de Beren gibi 95 % garantili olacak :)

- - - Ekleme - - -

Öyle Bir Geçer Zaman Ki`ye geri dönse acayip yükselir dizi :):)

Erkan Petekkaya normal reytingleri olan birisi. Öyle Bir Geçer Zaman Ki`nin senaryosu müthiş olduğu için tuttu. Tutmasındaki büyük etken de Osmanın acıklı hikayesiydi. Hatta o ailenin. Hiç bir isimin reyting garantisi yok. 95% garantili tek isim var bence o da Beren Saat. Kıvançın Kuzey Güneyi bile orta karar gidiyor. Ve bence Muhteşem Yüzyıldan sonra Meryem Uzerli de Beren gibi 95 % garantili olacak :)

- - - Ekleme - - -

Öyle Bir Geçer Zaman Ki`ye geri dönse acayip yükselir dizi :):)

ben dila hanımı sevrek izliyorum bu haberi yapan türkiye gazetesi sallamasyon haber gerçek olduğunu sanmıyorum :))

ben dila hanımı sevrek izliyorum bu haberi yapan türkiye gazetesi sallamasyon haber gerçek olduğunu sanmıyorum :))
Ama gerçekten Öyle Bir Geçer Zaman Ki`ye dönse çok iyi olur. Açık kapı bıraktılar bence Öyle Bir Geçer Zaman Ki`de. Ali Kaptanın ölümü tam gösterilmedi

Ama gerçekten Öyle Bir Geçer Zaman Ki`ye dönse çok iyi olur. Açık kapı bıraktılar bence Öyle Bir Geçer Zaman Ki`de. Ali Kaptanın ölümü tam gösterilmedi

ali kaptan tekrar dönse bile artık inandırıcılığını yitirir senaryo izleyici ali kaptanın dilaya geçtiğini işyapmayıp geri döndüğünü düşünecektir gereksiz bir hamle olur kaldıki böyle bişey olacağınıda hiç sanmam ..

- - - Ekleme - - -

Haberin dorgu olduguna inanmiyorum daha gecen TV de gördüm cok mutluyum diyordu

haberi gazeteden okudum türkiye gazetesinden öyle yazmış dediğin proğramı bende izledim erkan petekkaya halinden çok memnundu hiç pişmanlık yoktu ..

daha gecen programlarda ne kadar mutlu oldugunu belirtiyordu.. dogru oldugunu sanmiyorum haberin

huzur sokagi dizimizi unuttun selimestere

onun reytingleri şişirme ben o dizinin ilk 5 te yer almasını bile normal karşılamıyorum :))

atv nin bir ikinci fiyasko diziside alev alev olacak tıutsa bile bana göre kalitesizliği taa burdan anlaşılıyor başlamasına gerek bile yok..

atv de unutulmaz vardı bir zamanlar çok boş diziydi ama izleniyordu huzur da aynı tarz bir dizi ..

koçandaki başrol kızı nasıl buluyorsun emre:)) o kıza adanalıda kıl olmuştum at gibin kız :))) koçanda başrol :))

at gibi kız genelde iyidir ama sen kıl oluyormuşun tabi senn tercihlerine karışmıyoruz biraz değişikler zaten😀d:d koçasn gayet iyi afk çok saçmaldı dila hanım yeniden çekmek filme unutulmaz saygısızlık fox daki diziden umutluyum iyi bir drama olacak gibi geçerse o geçsin ama sanmıyorum

at gibi kız genelde iyidir ama sen kıl oluyormuşun tabi senn tercihlerine karışmıyoruz biraz değişikler zaten😀d:d koçasn gayet iyi afk çok saçmaldı dila hanım yeniden çekmek filme unutulmaz saygısızlık fox daki diziden umutluyum iyi bir drama olacak gibi geçerse o geçsin ama sanmıyorum

benim tercihlerimde sorun yokda sende at sevgisi görüyorum veliefendiye takıl biraz orda daha iyileri var:)))))