Erkan Petekkaya'nın 'Dila Hanım' Pişmanlığı

kendin ettim kendinm buldum gül gibi kurudu reytinglerim eyvah eyvah. genelde çok izlenen dizilerde oynayan kişler hemen adından yaptıgı diziler çok izlenmiyor. insanlar bir anda öbzg deki ali kaptanı unutması imkansız

kendin ettim kendinm buldum gül gibi kurudu reytinglerim eyvah eyvah. genelde çok izlenen dizilerde oynayan kişler hemen adından yaptıgı diziler çok izlenmiyor. insanlar bir anda öbzg deki ali kaptanı unutması imkansız

haber gerçek değildir beyazsoy dila hanımda çok iyi gidiyor bence .. hatta erkan petekkaya adanayı diziyi öve öve bitiremiyordu ekranda.. bu haberi koçan sevgisiyle yazmış yazar nede olsa türkiye gazatesi haberi :))

haber gerçek değildir beyazsoy dila hanımda çok iyi gidiyor bence .. hatta erkan petekkaya adanayı diziyi öve öve bitiremiyordu ekranda.. bu haberi koçan sevgisiyle yazmış yazar nede olsa türkiye gazatesi haberi :))
yaz kızım sanık desterenin 3 koçanla cezalandırılmasına ne diyorum ben koçanlar kovalqasın seni:d

Ben Dila Hanımı izliyorum ve gerçelten en çok sevdiğim 2.dizi olud bile , reytingleride bu hafta 1-2 reyting yükselir ve bence zirve yarışında olur.

dila hanım reytringi artıracaksa 2 hafta içinde artuırmalı yoksa ab de yalan dünya totalde huzur sokağı izleyicilerini sabitledi mi işi çöok zor:D

@destere Huzur Sokagi bence yine zirvede yer alir bu hafta..

dikat edersen habere yorum yapmadım. beniim mesajları ya yarım yamalak okuyon ya hiç okumadan cevap yazıyorsun :))))
destere bir kez kim yazmışa değil ne yazmışa bak ya bu kadar ön yargı insanı çatlatır :)))

gold filimin tüm dizilerinde böyle haberler çıkar her yapım şirketinin kendince reklam stretejisi var işte biri sürekli başrolleri aşk yaşar birileri sette hep huzursuzdur :))))))

Ben Erkan Petekkaya 'nın böyle konuşacağına ihtimal vermiyorum. Zaten dizinin de reytingleri Cuma günü gibi iddalı bir günde yayınlanmasına rağmen gayet güzel gidiyor kötü değil...

eee öyle bir geçer zaman ki den çıkıp havalardaydı her gittiği dizi de sırf kendisi olur diye süper reyting alır sandı ama fos çıkınca öyle kala kaldı :D :d anlasın biraz öbgzk'nin kıymetini :d

Erkan Petekkaya da yavaştan Birand gibi mızmızlanmaya başlamış. Bu akşam Dila Hanım'ın reytingi artabilir çünkü TNS ağlayan bebeğe meme verip aniden reytingini yükseltiveriyor. :D (bkz.M.Ali Birand haber) :D

Erkan Petekkaya da yavaştan Birand gibi mızmızlanmaya başlamış. Bu akşam Dila Hanım'ın reytingi artabilir çünkü TNS ağlayan bebeğe meme verip aniden reytingini yükseltiveriyor. :D (bkz.M.Ali Birand haber) :D

dediğin doğruysa koçan her hafta kundakta ciyaklıyor desene:) hep şişirme yüksek reyting çıktığına göre:)))