benim tercihlerimde sorun yokda sende at sevgisi görüyorum veliefendiye takıl biraz orda daha iyileri var))))
yok ben ıvanayı izliyorum onun yerine ya da adriana limayı aynı şey
benim tercihlerimde sorun yokda sende at sevgisi görüyorum veliefendiye takıl biraz orda daha iyileri var))))
kendin ettim kendinm buldum gül gibi kurudu reytinglerim eyvah eyvah. genelde çok izlenen dizilerde oynayan kişler hemen adından yaptıgı diziler çok izlenmiyor. insanlar bir anda öbzg deki ali kaptanı unutması imkansız
yaz kızım sanık desterenin 3 koçanla cezalandırılmasına ne diyorum ben koçanlar kovalqasın senihaber gerçek değildir beyazsoy dila hanımda çok iyi gidiyor bence .. hatta erkan petekkaya adanayı diziyi öve öve bitiremiyordu ekranda.. bu haberi koçan sevgisiyle yazmış yazar nede olsa türkiye gazatesi haberi )
yaz kızım sanık desterenin 3 koçanla cezalandırılmasına ne diyorum ben koçanlar kovalqasın seni
bu akşam koçan çuvallayacak son çırpınışları .. yalan dünyada geldi artık ab grubunda erik toplar koçan )
@destere Huzur Sokagi bence yine zirvede yer alir bu hafta..
dikat edersen habere yorum yapmadım. beniim mesajları ya yarım yamalak okuyon ya hiç okumadan cevap yazıyorsun )))haber gerçek değildir beyazsoy dila hanımda çok iyi gidiyor bence .. hatta erkan petekkaya adanayı diziyi öve öve bitiremiyordu ekranda.. bu haberi koçan sevgisiyle yazmış yazar nede olsa türkiye gazatesi haberi )
Erkan Petekkaya da yavaştan Birand gibi mızmızlanmaya başlamış. Bu akşam Dila Hanım'ın reytingi artabilir çünkü TNS ağlayan bebeğe meme verip aniden reytingini yükseltiveriyor. (bkz.M.Ali Birand haber)