27 Eylül 2012 Perşembe Reyting Sonuçları

27 Eylül Perşembe Hangi Yapımları İzlediniz / İzleyeceksiniz ?

• Aşkın Halleri (Fox)

Oy: 0 0.0%
  • Canlı Para (Fox)

• Shaolin (TRT 1)

• TV İzlemedim

• Kullanılan toplam oy
    24
  • Anket kapatılmış .
Star kendini zorlamasa acunu almasa boş günleri ve iyi reyting potansiyeli olan dizileri vardı

vedayı baştan sona izledim süper bir dizi çok akıcı ve ilk reytinglerde muhteşem vadi bundan sonra kaçacak delik arasın veda geliyor :)))

veda sana göre değil be destere bu kanal d hayranlıgın nereye kadar:))) bu arada kan kırmıszında hasta kız veda a oynuyor dimi

veda sana göre değil be destere bu kanal d hayranlıgın nereye kadar:))) bu arada kan kırmıszında hasta kız veda a oynuyor dimi

tam benlik dizi veda.. benim kanallarla işim olmaz ama fahriye muhteşem saraylı nine süper .. reşat karakteri yine şahane hizmetçilerden tut nazıra kadar hepsi dört dörtlük oynuyor ..

not: o kıl bıyık doktoru sevmedim :))

Vadi müthiş tabi SBT şişiriyor reytingleri ama buna yakın alır yine.
Veda A/B dizisi bence ve A/B'de 6 reyting falan alır.Totaldede taş çatlasın 4.Ama ileriki haftalarda yükseleceği kesin gibi.
Bende biraz izledim ve Fahriye Evcen mükemmel.
Ağır Roman'ın konusu gerçekten güzel ve reytinglere yansımış bu.
Suskunlar çökmüş iyice.

tam benlik dizi veda.. benim kanallarla işim olmaz ama fahriye muhteşem saraylı nine süper .. reşat karakteri yine şahane hizmetçilerden tut nazıra kadar hepsi dört dörtlük oynuyor ..

not: o kıl bıyık doktoru sevmedim :))

sen fahriyey vurgun olmayasın :)))) çok agır ve soguk içi geçmeyenler zor izler izlerken kesin uykun gelir..