27 Eylül 2012 Perşembe Reyting Sonuçları

27 Eylül Perşembe Hangi Yapımları İzlediniz / İzleyeceksiniz ?

• Aşkın Halleri (Fox)

Oy: 0 0.0%
  • Canlı Para (Fox)

• Shaolin (TRT 1)

• TV İzlemedim

• Kullanılan toplam oy
    24
  • Anket kapatılmış .
idare eder ama asla bir aşkı menu fatmagül olmaz. ilerde senaryoya göre de düşebilir. yayından kalkabilir. çünkü ayşe kulinin bir romanında da bir sezonu çıkardıgı görsem dişimi kıracagım :))))

ayşe kulinin romanından uyarlamalar gemelde hep soguk oluyor . bu diziyede yansımış bu sogukluk

Ocak ayinda Revenge basliyor.. Basrol muhtemelen Beren Saat.. Persembe yayinlanir mi sence

Veda yada başka bi dizideki %100 saf kız rolleri sıktı artık...Ben inanmıyorum ki ne eski zamanda nede gunumuzde bu kadar saf kızlar olsun.Veda bu yuzden bana sıkıcı geldi.Kolera abimizde bi kas kütlesi.Ağir Roman'in ağırlıgı burdan geliyor sanırım.Okan Bayulgen'in canlandirdiği karaktere göre e,n boy, kilo, ağirlik, kas, yakışıklılık olarak tam zıt birini bulmuşlar.Okan Bayulgen bunlari görünce ne hissetti acaba.

trt den özel kanllara ahlak dersi . zengin kızı tekrar veriyor ve kanal d show ve fox gibi milleti kandırıp yeni bölüm demiyor yeniden ibaresi eklemiş :)))))

Ocak ayinda Revenge basliyor.. Basrol muhtemelen Beren Saat.. Persembe yayinlanir mi sence

berenin oynacagından şüpeliyim bu sezon dizide oynamaz gibi destere duymasın kenana kendini çok kaptırmış gibi :))))). kanal d artık beleş dizi tuturma dönemi sona erdi beren de gelse zorlanır gibi

Veda yada başka bi dizideki %100 saf kız rolleri sıktı artık...Ben inanmıyorum ki ne eski zamanda nede gunumuzde bu kadar saf kızlar olsun.Veda bu yuzden bana sıkıcı geldi.Kolera abimizde bi kas kütlesi.Ağir Roman'in ağırlıgı burdan geliyor sanırım.Okan Bayulgen'in canlandirdiği karaktere göre e,n boy, kilo, ağirlik, kas, yakışıklılık olarak tam zıt birini bulmuşlar.Okan Bayulgen bunlari görünce ne hissetti acaba.

ağır romana şu anda bakıyorum benim tarzım değil boş bir dizi :))

arka mahallenin kötü kızları küfredip duruyorlar suskunlardan reyting çalar :))

berenin oynacagından şüpeliyim bu sezon dizide oynamaz gibi destere duymasın kenana kendini çok kaptırmış gibi :))))). kanal d artık beleş dizi tuturma dönemi sona erdi beren de gelse zorlanır gibi

Umarim oynar Beren.. Nebahat Çehre de olabilir dizide..

trt den özel kanllara ahlak dersi . zengin kızı tekrar veriyor ve kanal d show ve fox gibi milleti kandırıp yeni bölüm demiyor yeniden ibaresi eklemiş :)))))

yeni bölüm ve yenidenin arasında pek fark yok tekar yazmamış değilm??i orda kelime oyunu yapmış trt :)) kurnaz ya devlet kanalı yaparsa çaktırmadan hile yapar:))

beren ocaktan sonra bizlerle birlikte .. beren duruma bakar kurtları hallaç pamuğu gibi atan dizi çıkmassa klasını gösterir çıkar ortaya.. kenanla işi olmaz berenin kenanı reklam olarak kullanıyor :))

- - - Ekleme - - -

Beren diye öldü herkes objektif diyorum bu sezon berende olsa vadiyi geçemezdi

geç bunları west beren tek başına 12 reyting ..:)) 6 reytingde dizi alsa 18 reyting :))

yeni bölüm ve yenidenin arasında pek fark yok tekar yazmamış değilm??i orda kelime oyunu yapmış trt :)) kurnaz ya devlet kanalı yaparsa çaktırmadan hile yapar:))

yeniden balgibi bu durumu en iyi anlatan kelime. zaten yazarıda anlamamıştın :)))

bak cümle içinde kulananayım ozaman daha iyi anlaşılır.

trt1 zengin kızın dizisinin yeni bölümü bitince yeniden yayımladı. bak nasılda cuk diye oturmuş

ağır romana şu anda bakıyorum benim tarzım değil boş bir dizi :))

arka mahallenin kötü kızları küfredip duruyorlar suskunlardan reyting çalar :))

2 işide izlemem gibi ara ara zaplaya zaplaya bakarim.Beren bende bağimlilik yapmiş:( 4 senemi yedi...Muptelasi olmuşum :cry:

Ağır Roma'ın tekrarı ilerleyen saatlerde Veda'nın tekrarını geçer hatta kendi yeni bölümünü bile geçer bence :)