Kayıp Şehir Saat Değiştirdi!

beyazsoy bence bu dizi bir pt-2 dizisi, yani pt-1'de yer almasi gereken bir dizi degil bence. sence..?

22:30 dan sonra pek izlenir mi pek sanmıyorum. işte uçurumun durumu ortada. o saate genelde pek iddialı yapımlar olmadıgınında diziler izleniyor ama p saate artık iddialı yapımlar var. ben pek izlenebileceğini sanmıyorum. çünkü dizi aile içerikli bir dizi. o saate aile bireyleri pek kalmaz..

22:30 dan sonra pek izlenir mi pek sanmıyorum. işte uçurumun durumu ortada. o saate genelde pek iddialı yapımlar olmadıgınında diziler izleniyor ama p saate artık iddialı yapımlar var. ben pek izlenebileceğini sanmıyorum. çünkü dizi aile içerikli bir dizi. o saate aile bireyleri pek kalmaz..
Tekrarı çok iyi izleniyor o saatte. Bence izlenir

Emre Allah Aşkına ne zirvesi. Geçen hafta kaybolup gitti. Yakında ilk 10a girse sevinsin. Sen seviyorsun diye daha fazla söze gerek yok :D

Ne alaka? Yalan Dünya dura-dura Kayıp Şehiri mi kalsın PT1`de? Kayıp Şehirin tekrarlarının fazla izlendiğini görünce PT2`ye aldılar. AB`de 2cilik şansı var bence

bende olsam yalan dünyayı kayıp şehire tercih ederimde kayıp şehiri o saate atmak diziyi bitimekle eş değer. ayrıca beyazın reytingiide düşürür.

büyük hata olmuş yd zaten çöküşte ama kayıp şehrin yükselme şansı vardı bu hamlşeyle o da gitti

Bu hamle hakkında hiçbir şey söyleyemem. Bildiğim tek şey Yalan Dünyanın iki grupta da zirvede yer alacağı
hayal mi kuruyon iki gruptada 1.olması imkansız ötesi hele totalde ilk 5 e girmesi zor ab de huzur sokağı 8 reyting alıyo yalan dünya en son kaç aldı ab de sbt de üstelik 7 mi ne almıştı tns de 6 yı geçemez ab de yani anlayacağın hayal kurma huzur sokağı 2 grupta da yalan dünyayı ezer her hafta artıyo patlama yaptı resmen :D
Şubat var o saatte on kat iyi dizi :D

aynen süper dizi yemin ediyom

huzur sokağı 2 gruptada rahat 1.olur yalan dünya çökmüştü zaten tns de şansı yok

dizide pek parlak değil zzaten .oyuncluklar harika yalnız konusu türk halkını sevebileceği bir konu değil. hele türk halkının hayat kadının hayatını ve futbol içerikli bir diziyi izlediğini görmedim. türk halkı hayat kadınları kötü bilir ama tomris giritlioglu hemen her dizisine bir hayat kadını koyar ve bunlar melek gibi olur. bu benim bildiğim 3. hayat kadını hikayesi tomris giritlioglunun. ve hiç biri tutmadı

@takas dediğin gibi o SBT`di. TNS`de Popüler diziler at koşturuyor resmen. Yalan Dünya da yeterince poplüler. AB`de zirve kesin gibi. Ama bence totalde de olacak. Cumayı bekleyip göreceğiz :)

büyük hata olmuş yd zaten çöküşte ama kayıp şehrin yükselme şansı vardı bu hamlşeyle o da gitti

yd ni düşüte oldugu ve kendini ( avrupa yakasını) tekrar ettiği dogru ama kayıp şehirde de pek umut yok. olsa kanal d pt1 de tutar

- - - Ekleme - - -

@takas dediğin gibi o SBT`di. TNS`de Popüler diziler at koşturuyor resmen. Yalan Dünya da yeterince poplüler. AB`de zirve kesin gibi. Ama bence totalde de olacak. Cumayı bekleyip göreceğiz :)

istisna yok hemen hemen ki tns de kanal d nin dizilerinin reytingi 2-3 share daha aşagıda . yalan dünya içinde bu değişmez

Cuma Günü Dizileri
Huzur Sokağı
Emirin Yolu
Kayıp Şehir
Dila Hanım
Yalan Dünya
Behzat Ç.
Şubat
Esir Şehrin Gözyaşları
Bu ne ya, cuma gününüde kirlettiler,cuma günü huzur sokağının hakkı !

Yeni reyting sistemi geldi hatırlatırım. Yalan Dünyanın yükseleceğine adım gibi eminim

- - - Ekleme - - -

yd ni düşüte oldugu ve kendini ( avrupa yakasını) tekrar ettiği dogru ama kayıp şehirde de pek umut yok. olsa kanal d pt1 de tutar

- - - Ekleme - - -

istisna yok hemen hemen ki tns de kanal d nin dizilerinin reytingi 2-3 share daha aşagıda . yalan dünya içinde bu değişmez
Hepsi değil. Mesela Kötü Yol sabit kalırken, Sultan yükseldi. Ayrıca bu sadece Kanal D için değil bütün kanallar için geçerli. Hiçbir dizi yükseliş yaşamadı. Ya sabit kaldı ya düştü

kanal d tns de kaç alıyo 8 i gören dizisi yok totalde yalan dünya totalde 4 ü gteçemez ab de 6 yı geçemez nersi kesin huzur sokağını ge-çe-mez görecez

- - - Ekleme - - -

Yeni reyting sistemi geldi hatırlatırım. Yalan Dünyanın yükseleceğine adım gibi eminim

- - - Ekleme - - -

Hepsi değil. Mesela Kötü Yol sabit kalırken, Sultan yükseldi. Ayrıca bu sadece Kanal D için değil bütün kanallar için geçerli. Hiçbir dizi yükseliş yaşamadı. Ya sabit kaldı ya düştü

kötü yol zaten 3 alıyo daha nereye düşecek :d :d :d

Senin İzlediğin Aşk-ı Memnu,Fatmagülün Suçu Ne Dizileri Çok Mu Masum:d
Ben saydığın iki diziden Aşkı Memnuyu izliyordum. Ayrıca ben onun masum olduğunu söylemedim. Ama Huzur Sokağının başörtülü olmasına bakmayarak açık saçık giyinenlerin olduğunu takas bile söylemişti

- - - Ekleme - - -

kanal d tns de kaç alıyo 8 i gören dizisi yok totalde yalan dünya totalde 4 ü gteçemez ab de 6 yı geçemez nersi kesin huzur sokağını ge-çe-mez görecez

- - - Ekleme - - -

kötü yol zaten 3 alıyo daha nereye düşecek :d :d :d
Kanal D`nin 8i gören dizisi şu an yok diye hiç mi olmayacak. Ayrıca Huzur Sokağının da TNS`de 8i gördüğü yok. Neyse zaten Cumartesi beklemekten başka bir şansımız yok

huzur sokağından açık giyinenler var ama kapalıda çok senin izlediğin o dizilerde giyinmeyi unutuyolar :D

Forum İstatistikleri

Konular
173,429
Üyeler
8,488
Son Üye
Dedublüman