17-23 Eylül 2012 Haftalık Dizi Reytingleri / En Çok İzlenen Diziler

Ustura Kemal zaten 2.oldu geçen hafta bu haftada ilk 5te olur.

Haftalıkta 9. olursa, salı günü çok rahat ilk 10'da olur zaten. :)

Ayrıca haftalık sıralama konusundayız, sen yanlış yerdesin. :D

doğru yerdeyimde salıya gönderme yapıyorum şu an .. şimdi istavritin 5 reytingi var 4 ünü son yaz alırsa istavrite 1 reyting kalır ve dolayısıyla salı ilk ona giremez haftalıkda ilk 30 a giremez yani doğru bir düşünce şekli :))

- - - Ekleme - - -

yesinler birbirlerini :d

öbgz yi değil istavriti süpürür son yaz .. öbgz 1 veya 2 puan kaybeder..

Ustura ile Son Yaz'ın izleyici kitlesi farklı... Son Yaz, Öyle Bir Geçer Zaman Ki 'nin seyirci profiline daha çok uyuyor...

Ustura'yı çocuklarda baya izliyor, bu grubun Son Yaz'ı izleyeceğini sanmıyorum. :)

Ustura ile Son Yaz'ın izleyici kitlesi farklı... Son Yaz, Öyle Bir Geçer Zaman Ki 'nin seyirci profiline daha çok uyuyor...

Ustura'yı çocuklarda baya izliyor, bu grubun Son Yaz'ı izleyeceğini sanmıyorum. :)

çok doğru usturayı daha çok çocuklar izliyor izleyen büyüklerde son yaza geçer ..:)

Öyle bir ihtimal var ama, bu daha çok A/B grubunda olur, totalde yine yaşlı (çocuk olmayan) bir kesim diziyi izleyecektir. :)

çocuk olmayanlara yaşlı demeni kabul etmiyorum ne yani biz 18 i geçince yaşlandıkmı ..:))

demek istediğin sanırım istavritin 18 yaş üstü seyircileri son yazı izler çok doğru bencede kalır 18 yaş altı onlarda oynak seyirci sabit değildir 1 veya 2 reytinglerde seyreder..:))

çocuk olmayanlara yaşlı demeni kabul etmiyorum ne yani biz 18 i geçince yaşlandıkmı ..:))

demek istediğin sanırım istavritin 18 yaş üstü seyircileri son yazı izler çok doğru bencede kalır 18 yaş altı onlarda oynak seyirci sabit değildir 1 veya 2 reytinglerde seyreder..:))

Yaşça büyük demek istedim işte. :) Dediklerine katılıyorum. :)