17-23 Eylül 2012 Haftalık Dizi Reytingleri / En Çok İzlenen Diziler

[TABLE="class: cms_table, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]1[/TD]
[TD]Muhteşem Yüzyıl[/TD]
[TD]Star[/TD]
[TD]10.58[/TD]
[TD]30.02[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2[/TD]
[TD]Kurtlar Vadisi Pusu[/TD]
[TD]ATV[/TD]
[TD]10.56[/TD]
[TD]31.75[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

​00.02 ile kaçmış zirve :(

- - - Ekleme - - -

öbgz birinci olur son yaz ikinci babalar ve evlatlar üçüncü olur ..

istavrit kemal ilk ona giremez..
Onun adını doğru yaz istavrit kemal değil ustura kemal ilk 5e rahat girer

son yazda gelince ilk ona giremez takas bile son yaza bakacakmış düşün kimse kalmayacak istavrite :))
Ben kalacam :)

doğru yerdeyimde salıya gönderme yapıyorum şu an .. şimdi istavritin 5 reytingi var 4 ünü son yaz alırsa istavrite 1 reyting kalır ve dolayısıyla salı ilk ona giremez haftalıkda ilk 30 a giremez yani doğru bir düşünce şekli :))

- - - Ekleme - - -

öbgz yi değil istavriti süpürür son yaz .. öbgz 1 veya 2 puan kaybeder..
Sonraki bölümlerde yükselecek senin istavrit dediğin dizi

çok doğru usturayı daha çok çocuklar izliyor izleyen büyüklerde son yaza geçer ..:)
Zaten bir dizi hakkında önyargı yapmasan şaşarım

çocuk olmayanlara yaşlı demeni kabul etmiyorum ne yani biz 18 i geçince yaşlandıkmı ..:))

demek istediğin sanırım istavritin 18 yaş üstü seyircileri son yazı izler çok doğru bencede kalır 18 yaş altı onlarda oynak seyirci sabit değildir 1 veya 2 reytinglerde seyreder..:))
​Tamam :d

[TR]
[TD]1[/TD]
[TD]Muhteşem Yüzyıl[/TD]
[TD]Star[/TD]
[TD]10.58[/TD]
[TD]30.02[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2[/TD]
[TD]ATV[/TD]
[TD]10.56[/TD]
[TD]31.75[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

​00.02 ile kaçmış zirve :(

- - - Ekleme - - -

Onun adını doğru yaz istavrit kemal değil ustura kemal ilk 5e rahat girer

Ben kalacam :)

Sonraki bölümlerde yükselecek senin istavrit dediğin dizi

Zaten bir dizi hakkında önyargı yapmasan şaşarım

​Tamam :d

seni destekliyorum onur istavrit güzel dizi :))

muhteşemle.. öbgz yi tebrik ediyorum hele öbgz sürpriz yapmaya devam ediyor bu dizinin ölüsü bile bu reytingleri alıyorsa helal olsun ..

vadi bu hafta 3. cülüğü zor kurtarmış önümüzdeki hafta ilk ona girebilirse başarıdır ..

Kardeş Şakamı Yapıon yoksa Bilerekmi Yapıyosun bilmem ama bu hafta maç vardı reytingleri onunla paylaştı yoksa totelde 1. abde ise zirveyi zorlardı. haksızsam haksızsınız deyim ama çirkinleşmeden.

[TR]
[TD]TOTAL[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Sıra[/TD]
[TD]Dizi[/TD]
[TD]Kanal[/TD]
[TD]Rating[/TD]
[TD]Share[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1[/TD]
[TD]Muhteşem Yüzyıl[/TD]
[TD]Star[/TD]
[TD]10.58[/TD]
[TD]30.02[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2[/TD]
[TD]ATV[/TD]
[TD]10.56[/TD]
[TD]31.75
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

0,2 reytingle zirve kaçmış of

- - - Ekleme - - -

Kardeş Şakamı Yapıon yoksa Bilerekmi Yapıyosun bilmem ama bu hafta maç vardı reytingleri onunla paylaştı yoksa totelde 1. abde ise zirveyi zorlardı. haksızsam haksızsınız deyim ama çirkinleşmeden.
Aynen

muhteşem hakettiği gibi zirvede:D destereyi kınıyorum istavrit kemal diyerek istavritlere hakaret etti banlayın şunuı😀d:d

Iki grubtada ilk 5 te olan Dizileri tebrik ediyorum.

Sali günü Son Yaz in gelmesiyle bence ÖBGZK iyice cökecektir ve bence Total de haftalik siralamada ilk 3 de olmayacaktir. Babalar ve Evlatlari ise Sali gününde ilk 10 a girse iyidir bence :)

Carsamba günü MY nin yükselmesini bekliyorum. Fragmani gördüm Cansu Dere Süleymanin yanina geliyor, Hürrem Süleymana rest cekiyor,... o yüzden AB de 15 Reytingi gececektir. Sakarya Firat in gelmesiyle bence Kuzey Güney düsüs yasayacaktir.

Persembe gününde maca ragmen 31 Share alip zirveyi kil payi kaciran Vadi diger iki yeni dizi den Total de kesinlikle etkilenmeyecektir ve hatta yükselebilir ama AB yi kestirmek cok zor.
Veda nin Total de 4-5, AB de 6-7 Reytingle baslamasini bekliyorum, AGir Roman dizisi ise ilk 10 a zor girer Kurtlar Vadisi varken böylesi diziler tutmaz bunun bir örnegi Suskunlar. Suskunlar demisken bu hafta iyice dibi görmesini bekliyorum.

şaka yapmıyorum veda geliyor vadi düşecek...

muhteşem hakettiği gibi zirvede:D destereyi kınıyorum istavrit kemal diyerek istavritlere hakaret etti banlayın şunuı😀d:d
Al işte tamam deyip geçeceksin bunlara hacı ya

şaka yapmıyorum veda geliyor vadi düşecek...
Espri yaptı beyler dağılın :)

- - - Ekleme - - -

var var salı günleri :)) hanı nara atan delikanlı :)))
Salı günleri öbgz, ustura kemal, son yaz balkanlar yokmuydu ya ? hangi kanalda bu istavrit ?

Muhteşem Yüzyıl ve Vadi; rakiplerini ezmiş, tost yapmış ve yemiş. :D

öbgz total 7,80 ama bulunduğu günde rakipleri var şimdi son yazda geliyor salı günleri cadı kazanına dönecek bu açıdan öbgz nin aldığı oranlar çok iyi.. hemde bir çok oyuncu çıkmasına rağmen dizide hala açık ara lider.. vadinin rakibi yok o açıdan vedadan sonra bakalım bu oranları koruyacakmı göreceğiz ..

süper bi yorum. :) kesinlikle katılıyorumm... :))