HeisenBerg
Favori Üye
öbgz birinci olur son yaz ikinci babalar ve evlatlar üçüncü olur ..
istavrit kemal ilk ona giremez..
İstavrit Kemal ne ya kahkaha attım
öbgz birinci olur son yaz ikinci babalar ve evlatlar üçüncü olur ..
Onun adını doğru yaz istavrit kemal değil ustura kemal ilk 5e rahat gireröbgz birinci olur son yaz ikinci babalar ve evlatlar üçüncü olur ..
Ben kalacamson yazda gelince ilk ona giremez takas bile son yaza bakacakmış düşün kimse kalmayacak istavrite)
Sonraki bölümlerde yükselecek senin istavrit dediğin dizidoğru yerdeyimde salıya gönderme yapıyorum şu an .. şimdi istavritin 5 reytingi var 4 ünü son yaz alırsa istavrite 1 reyting kalır ve dolayısıyla salı ilk ona giremez haftalıkda ilk 30 a giremez yani doğru bir düşünce şekli)
- - - Ekleme - - -
öbgz yi değil istavriti süpürür son yaz .. öbgz 1 veya 2 puan kaybeder..
Zaten bir dizi hakkında önyargı yapmasan şaşarımçok doğru usturayı daha çok çocuklar izliyor izleyen büyüklerde son yaza geçer ..![]()
Tamamçocuk olmayanlara yaşlı demeni kabul etmiyorum ne yani biz 18 i geçince yaşlandıkmı ..)
demek istediğin sanırım istavritin 18 yaş üstü seyircileri son yazı izler çok doğru bencede kalır 18 yaş altı onlarda oynak seyirci sabit değildir 1 veya 2 reytinglerde seyreder..)
[TABLE="class: cms_table, width: 500, align: center"]00.02 ile kaçmış zirve
[TR]
[TD]1[/TD]
[TD]Muhteşem Yüzyıl[/TD]
[TD]Star[/TD]
[TD]10.58[/TD]
[TD]30.02[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2[/TD]
[TD]Kurtlar Vadisi Pusu[/TD]
[TD]ATV[/TD]
[TD]10.56[/TD]
[TD]31.75[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
- - - Ekleme - - -
Onun adını doğru yaz istavrit kemal değil ustura kemal ilk 5e rahat girer
Ben kalacam
Sonraki bölümlerde yükselecek senin istavrit dediğin dizi
Zaten bir dizi hakkında önyargı yapmasan şaşarım
Tamam![]()
muhteşemle.. öbgz yi tebrik ediyorum hele öbgz sürpriz yapmaya devam ediyor bu dizinin ölüsü bile bu reytingleri alıyorsa helal olsun ..
vadi bu hafta 3. cülüğü zor kurtarmış önümüzdeki hafta ilk ona girebilirse başarıdır ..
AynenKardeş Şakamı Yapıon yoksa Bilerekmi Yapıyosun bilmem ama bu hafta maç vardı reytingleri onunla paylaştı yoksa totelde 1. abde ise zirveyi zorlardı. haksızsam haksızsınız deyim ama çirkinleşmeden.
Kardeş Şakamı Yapıon yoksa Bilerekmi Yapıyosun bilmem ama bu hafta maç vardı reytingleri onunla paylaştı yoksa totelde 1. abde ise zirveyi zorlardı. haksızsam haksızsınız deyim ama çirkinleşmeden.
İstavrit diye bir dizi mi var ?seni destekliyorum onur istavrit güzel dizi)
İstavrit diye bir dizi mi var ?![]()
Al işte tamam deyip geçeceksin bunlara hacı yamuhteşem hakettiği gibi zirvededestereyi kınıyorum istavrit kemal diyerek istavritlere hakaret etti banlayın şunuı😀d
![]()
Espri yaptı beyler dağılınşaka yapmıyorum veda geliyor vadi düşecek...
Salı günleri öbgz, ustura kemal, son yaz balkanlar yokmuydu ya ? hangi kanalda bu istavrit ?var var salı günleri) hanı nara atan delikanlı
))
Al işte tamam deyip geçeceksin bunlara hacı ya
Espri yaptı beyler dağılın
- - - Ekleme - - -
Salı günleri öbgz, ustura kemal, son yaz balkanlar yokmuydu ya ? hangi kanalda bu istavrit ?
öbgz total 7,80 ama bulunduğu günde rakipleri var şimdi son yazda geliyor salı günleri cadı kazanına dönecek bu açıdan öbgz nin aldığı oranlar çok iyi.. hemde bir çok oyuncu çıkmasına rağmen dizide hala açık ara lider.. vadinin rakibi yok o açıdan vedadan sonra bakalım bu oranları koruyacakmı göreceğiz ..
şaka yapmıyorum veda geliyor vadi düşecek...
destere bu lafını unutmaYarın Görüşelim
![]()