22 Eylül 2012 Cumartesi Reyting Sonuçları

22 Eylül 2012 Cumartesi Hangi Yapımları İzlediniz / İzleyeceksiniz ?

• Titanların Savaşı (TRT 1)

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    28
  • Anket kapatılmış .
herkesin şefkat tepe yorumu totale göreydi. çogunluk dizininn reytingi düşecek derken ab reytingini düşecek demesi biraz komik olurdu zaten ab reytingi düşüküktü :)))))

Atv 4 dizisinin 2sinin günü belli ikisinin belli değil bakalım onlar hangi günler olacak

- - - Ekleme - - -

herkesin şefkat tepe yorumu totale göreydi. çogunluk dizininn reytingi düşecek derken ab reytingini düşecek demesi biraz komik olurdu zaten ab reytingi düşüküktü :)))))

abartıyosun hem abde yükseldi hemde totalde birinde 10 alıp birinde 3 almadı birinde 5.1 birinde 3.6 aldı diğer programlarda en az 1 reyting düştü lale devride şefkat tepe kadar düşüş yaşadı

Acun, Star'da hayal kirikligi yasiyor bence.. Reytingler bir türlü istenilen olmuyor..

Atv 4 dizisinin 2sinin günü belli ikisinin belli değil bakalım onlar hangi günler olacak

- - - Ekleme - - -

abartıyosun hem abde yükseldi hemde totalde birinde 10 alıp birinde 3 almadı birinde 5.1 birinde 3.6 aldı diğer programlarda en az 1 reyting düştü lale devride şefkat tepe kadar düşüş yaşadı

rakamları mnasıl okuyorsunuz anlamıyorum iki reyting gurubunda reytinge bakmak yanlış olur önemli olan sharedir yani toplan açık tvlerden yüzde kaçı o programı izlemiş s tek saglıklı sonuç budur.

iişte sonuçlar

ab reytingi

LALE DEVRİ sbt 11,4

LALE DEVRI TNS 14,83

GÖRÜLDÜĞÜ ÜZERE LALE DEVRİNİN ABSİ ARTMIŞ. hemde 3.5 puan

şefkat tepeye bakalım abine

2 SEFKAT TEPE TNS 5,53

ŞEFKAT TEPE sbt 2,74 artış 2.79

şefkat tepenin totalde düşüşüşü asıl yorum yaptıgımız buydu

sbt 14,4
tns 11,28 düşüş 3.12 puan

yani bizlerin söylediği dogru çıkmış oldu..

ben dünde dedim acun tns de bu kadar yüksek alamaz diye sbt yanlış denek seçiminden dolayı bazı progrmları uçuruyordu. foxun diğer programları ve haberide uçurmuştu onlarıda rayına sokuldu tns ile

Lale devrİ sÜperdİ..heyecan gİtgİde artiyor..yalanlarla buraya kadar yeŞİmcİm=)
ardindan eve dÜŞen yildirim a baktim.o da Çok heyecanli bİ bÖlÜmdÜ.....namik sana yakŞmadi bee..
İnsan kardeŞİne bÖyle yapar mi beee

Serenay'in gidisiyle bakalim Lale Devri nasil olacak.. Umarim yine iyi sonuçlar alir

Lale devrİ sÜper heyecan gİtgİde artiyor..ama yeŞİme ollanlar benİde ÜzdÜ ...yalanlarla buraya kadarmiŞ yeŞİmcİm=)
ardindan eve dÜŞen yildirim i İzledİm tabİkİde.o da sÜper bİ bÖlÜmdÜ..namik a yakiŞtiramadm.saİt senn kardeŞİn bee........

LALE DEVRİ SÜPER HEYECAN GİTGİDE ARTIYOR..AMA YEŞİME OLLANLAR BENİDE ÜZDÜ ...YALANLARLA BURAYA KADARMIŞ YEŞİMCİM=)
ARDINDAN EVE DÜŞEN YILDIRIM I İZLEDİM TABİKİDE.O DA SÜPER Bİ BÖLÜMDÜ..NAMIK A YAKIŞTIRAMADM.SAİT SENN KARDEŞİN BEE........

İNŞALLAH fks 14..YEŞİM KARAKTERİNİ HER NAPARSA YAPSIN SEVER VE BEĞENİORUM WALLA....

TNS reytinglerine göre yorumum:

YST Star Tv de tarihinin en düsük Reytinglerini aliyor ve iki grubtada zirvede olmasina ragmen hem star tv yi zarara ugratiyor hemde Star tv yi hic memnun edemiyor.

Lale Devri kaldigi yerden devam ediyor ve elinde olan fox tv nin en fazla izlenen dizisi ünvanini birakmiyor. Bence bu Reytinglerle Fox Tv de en az bir sezon daha oynar.

Ben Bilmem Esim Bilir iki grubtada 3 Reytingin üstüne cikamamis ama bugün zirve yarisinin icinde olursa tehlikeli bölgeden cikmis olur.

En Büyük Show iki grubtada ilk 5 de olmayi basarmis ama Programin Reytingleri PT1 de biraz düsmüs.
Eve Düsen Yildirim ise tam aksine PT2 de yükselise gecmis ve bence Show Tv bir süre daha bu sekilde devam edecektir.

Sefkat Tepe TNS de de AB grubunda yükselemedi ve vasat reytingler aldi ama Total de 3.5 Reytingle 6. olarak STV yi sevindirdi.

Alemin Kirali maalesef 2 Reytingin üstüne cikamiyor ama Atv gecen sezonun hatrina birkac hafta daha dayanacaktir.

Ucurum dün aksam süper ötesi bir bölümle yeni sezona merhaba dedi ama Reytinglerde yüzü gülemedi. Insallah önümüzdeki haftalarda yükselir.

SBT Reytinglerine göre yorumum:

Lale Devri SBT de 6 Reytingi görerek zirveyi Acun dan söküp almis, AB de ise 4. olarak basarili olmus.

YST SBT de TNS ye göre daha yüksek Reytingler alsada Total de 2. siraya düsmüs, AB de ise acik ara zirveyi korumayi basarmis.

Sefkat Tepe Total de 5 Reytingle resmen ucmus sayilir cünkü STV de bu Reytingleri Tek Türkiye den sonra görebilen tek dizi ama AB de cok kötü giderek 70. sirada kendine yer bulmus buda umarim SBT STV ye kiyak geciyor diyenlere güzel bir cevab olmustur.

En Büyük Show ve Eve Düsen Yildirim SBT de TNS ye göre biraz daha yüksek oranlar almis olsalarda siralamada daha geride kalmislar ama bence iki programinda yeri saglam cünkü Show Tv nin elinde baska bir silahi yok.

Alemin Kirali SBT de de gecen sezonki performansindan cok uzakta. Ucurum ise SBT de Reytinge baya yaklasmis, insallah haftaya SBT de de yükselir.

Veee gelelim yine Fasülye nin faydalarina :) Acun bence bu sezondan sonra Yetenen Sizsiniz Türkiye yarismasini yayinlamayacaktir, Survivor da halkin ilgisini cekecek yarismacilar olursa yine zirvede olacaktir ama O Ses Türkiye de YST gibi hayal kirikligi olursa Acun seneye yine kanal degistirir.

Şimdi de kanalların kârını hesaplamaya başlamışlar. Vergi memuru musunuz be kardeşim. :D
Dizileri izleyip reytingleri yorumlayalım işte. :D

Yetenek Sizsiniz gerçekten çok sıkıcı gidiyor. Hiç yeni, farklı yetenekler yok. Hülya bile söyledi bunu. Bursa, Acun'a yaramadı. :D Bu ölü haline rağmen Acun yine de zirvede. Acuncu olduğumdan değil ama durum bu. Survivor başlayınca fırlar reytingler. :)

Son düzenleme:
Alemi Kıralı 21de başlasın yine 4e yaklaşır totalde tekrarı yeni bölümünü geçmiş

Lale devrİ sÜper heyecan gİtgİde artiyor..ama yeŞİme ollanlar benİde ÜzdÜ ...yalanlarla buraya kadarmiŞ yeŞİmcİm=)
ardindan eve dÜŞen yildirim i İzledİm tabİkİde.o da sÜper bİ bÖlÜmdÜ..namik a yakiŞtiramadm.saİt senn kardeŞİn bee........

Yasin kardeşim stv nin sırlar dünyası 5.boyut vs.dizileri eskiden çok iyi reytingler alırdı ama en büyük işi tek türkiyedir efsanevi bi dizidir son 2 sezon hariç

yeteneksizsiniz türkiye zirvede olarak kanalını zengin etmeye devam ediyor hep birinci helal acun tns sbt agb fbs trs fark etmez hep birincisin

OHA yst çökmüş!
haha uçurum 1. olmaz dediydim :d

- - - Ekleme - - -

Yasin kardeşim stv nin sırlar dünyası 5.boyut vs.dizileri eskiden çok iyi reytingler alırdı ama en büyük işi tek türkiyedir efsanevi bi dizidir son 2 sezon hariç
TEK TÜRKİYE KVP hariç her diziye bin basar :)