İlk defa duyuyorum böyle bir şey. Kim veriyor böyle bir para kaynak nedir?
yeteneksizsiniz türkiye tns iki gruptada birinci sbt ab grubunda birinci iyi oranlar tns göre tns çok zor
[TABLE="class: cms_table, width: 600"]
[TR]
[TD="align: right"]6[/TD]
[TD]SEFKAT TEPE[/TD]
[TD]SAMANYOLU TV[/TD]
[TD]22.09.2012[/TD]
[TD]20:00:24[/TD]
[TD]22:27:52[/TD]
[TD]3,54[/TD]
[TD]11,28[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
sözün bittigi yer sbt tns arasındaki fark sınav berbattı ayvayi yedim
Sbt şikeci dediniz,Şefkat tepe Tns de batacak dediniz.Şefkat Tepenin ab reytingi Tns de sbtden daha fazla.madem sbt Stvye kıyak geçiyordu da tns ne yapmış.Şefkat tepe izleniyor işte bundan bu sonuç çıkar.
Ya Lale Devri zaten diğer diziler gibi 20.45 de başlıyor bu gayet normal. Ne yani özetsiz mi yayınlansın anlamadım ki?Lale Devri dün gerçekten harikaydı. bunu da reytingler gösteriyor zaten bazı arkadaşlar lale devrinin bu oranları saatinden dolayı aldığını söylüyorlar. Bunu sadece çekememe olarak adlandırıyorum.
Kanal D ye gelince
Pazartesi Arka sokaklar - Sultan ile zirve olmasada 2. ve 3. sırayı alıyor kaldı ki arka sokaklar 7 yıllık bi dizi hangi 7 yıllık dizi bu oranları alabiliyor ?
Salı Babalar evlatlar fos çıktı Öyle Bir Geçer Zaman ki büyük eksikliklere rağmen zirvedeki yerini kimseye kaptırmadı Son Yaz geldikten sonrada bu böyle devam edecek
Çarşamba : Muhteşem yüzyıl ilk bölümünden beri reytingleri altüst ediyor Kuzey Güney 2. olarak gayet iyi sonuçlar alıyor
Perşembe : Veda bu hafta Zirveyi alacaktır. Kötü yol pt2 de ilk 5 de yer alacaktır.
Cuma : Yalan Dünya pt2 de yayınlanacağı zaman ab de zirvede yer alacaktır Kayıp Şehir ise 3. oluyor ki gayet başarılı.
Cumartesi : Sürekli aynı yarışmalar yapılan ve 3 saat süren bi yarışma programı 4. oluyor daha ne bekliyorsunuz ki ?
Pazar : Bbeb 3. sırada yer alıyor ki gayet başarılı uek pt2 de yayınlanınca zirvede yer alacağı kesin..
Kanal D 1. olamıyorsa bile 2. oluyor. Hayret bişeysiniz ya Daha 1 ay önce Stara demedğini bırakmayanlar şimdi birden Star'ı savunup Kanal D'yi taşlıyorlar. Hiç bi Kanal KANAL D kadar kaliteli değil !
1. Bütün yapımlar düşüş yaşamış TNS'de, sadece Şefkat Tepe'ye özel değil, Acun 5 reytinge düşmüş.
2. Şefkat Tepe çok kötü olduğu A/B grubunda TNS'de 20. sırada yer almış. SBT'nin A/B'sinde 70. sırada yer almış. Yani SBT şişirse A/B'de ilk 10'a sokar Şefkat Tepe'yi.
@lale devri vadi 10 yıllık ama arka sokakları ikiye katlıyor. ve kuzey güney de 2. fila olmuyor.2. olan muhteşem yüzyılın özeti
Ya Lale Devri zaten diğer diziler gibi 20.45 de başlıyor bu gayet normal. Ne yani özetsiz mi yayınlansın anlamadım ki?
Ben de zaten sana dememiştim Lale Devrini çekemeyenlere dedimYa Lafım lale devri 2 saat özeti verdiği için zirvede yer alıyor diyenlere. 😉
Demek istediğim 2. dizi olması. Vadi Hariç.