22 Eylül 2012 Cumartesi Reyting Sonuçları

22 Eylül 2012 Cumartesi Hangi Yapımları İzlediniz / İzleyeceksiniz ?

• Titanların Savaşı (TRT 1)

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    28
  • Anket kapatılmış .
Stv 1 olursa şaşırmamak lazım bu 15te harika bi bölümdü

Umurun yeni jenerik fena değil ama eskisi çok daha iyiydi. Bu arada müziğini kısaltmışlar ya. Müziğinin sonu çok güzledi. Neden silmişler orayı? :(

- - - Ekleme - - -

@Revan ben demedim mi değişmiştir jenerik diye :((
Sonlarını çok seviyordum. Onu da kesmişler :(

Umurun yeni jenerik fena değil ama eskisi çok daha iyiydi. Bu arada müziğini kısaltmışlar ya. Müziğinin sonu çok güzledi. Neden silmişler orayı? :(

- - - Ekleme - - -

Sonlarını çok seviyordum. Onu da kesmişler :(

Önceki jenerikte daha cok karakter gösteriyorlardi.Oyuzden müzikde ona göre ayarlanmişti.Yeni jenerikte sanki Huzur Sokaği gibi ebru sanati temalı gibi sadece siyah/beyaz renk tonlariyla.

Twitterdan Seçmeler:
-En Büyük Show
Hayır show tv yakında İvana sert ile survivor uğurkanla sabah şekerlemesi Hakan Akkayayla akşam haberleri falan yapıcak :D
Gangnam Style'ın sözleri bile İvana Sert'in konuşmasından daha anlaşılır.
-Uçurum
<s>#</s>uçurum başladığına göre ne mesaj yazın nede arayın.sonra cevap vermedin diye tribe giriyosunuz.bakın uyarıyorum
<s>#</s>ucurum yeni gununu sevmedim Cumartesileri evde yokuz ki ama
-Yetenek Sizsiniz
Kız çıktıktan sonra yetenek sizsiniz TT oldu. Bir Directioner kız ile TT yapıyorsak, Acun 1Dyi getirse Twitter'ı hackleriz :D
yetenek Sizsiniz programı her geçen sene kalitesini kaybediyor -,-

Yeteneksizsiniz hep aynı şeyler ya en büyük showdaki gösteriler orada olucak süper olur en büyük show çok sıkıcı yeteneksizsiniz de hep aynı

Uçurum'un müzigini begendim ben, yorum konusuna da yazdim zaten.

A/B grubunda daha yüksek reyting alacaktir

ben bilmem eşim bilir'i izliyorum ve çok güzel gidiyoo , zaten reytinglerde uçmuşş :)

- - - Ekleme - - -

ben bilmem eşim bilir'i izliyorum ve çok güzel gidiyoo , zaten reytinglerde uçmuşş :)

- - - Ekleme - - -

Uçurum'u da izle bence Yakup.. Çok güzel ve kaliteli

22:15 - 22:30 ortalama <s style="text-decoration: none; color: rgb(102, 181, 210); ">#</s>sbt <s style="text-decoration: none; color: rgb(102, 181, 210); ">#</s>reyting 'leri; 1) FOX: 6.92 , 2) KANALD: 6.4 , 3) STAR: 5.48 , 4) SHOW: 3.73 , 5) STV: 3.14

- - - Ekleme - - -

22:15 - 22:30 ortalama <s style="text-decoration: none; color: rgb(102, 181, 210); ">#</s>sbt <s style="text-decoration: none; color: rgb(102, 181, 210); ">#</s>reyting 'leri; 1) FOX: 6.92 , 2) KANALD: 6.4 , 3) STAR: 5.48 , 4) SHOW: 3.73 , 5) STV: 3.14

lale devri reklamsız yayınlansa gün 1.si olucaktı bence fox o kadar çok reklam veriyorki