22 Eylül 2012 Cumartesi Reyting Sonuçları

22 Eylül 2012 Cumartesi Hangi Yapımları İzlediniz / İzleyeceksiniz ?

• Titanların Savaşı (TRT 1)

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    28
  • Anket kapatılmış .
Fox ve kanal d şov yapmış

Daha sezon acılısı yapıyor atv reklam veriyor nasıl mantık bu böyle??? 1 dklık reytinglere bakıyordur kanal acaba 1 dklık reyting nasıl ki reklam verme cesareti gösterdi(b)

SBT verileri Acun'un zirveyi kaybettiğini gösteriyor tabi bu reytingleri dikkate almamamız gerekiyor çünkü TNS reytingleri asıl önemli olan bakalım orada reytingler nasıl olacak.

Onu bunu bilmem de Ben Bilmem Eşim Bilir bölünse kesinlikle zirvede olur. Ama malesef bölünmüyor. Kanal D hiçbir programını bölüp üçkağıtçılık yapmıyor. Şimdi ne kadar yüksek alırsa alsın ilk başlarda aldığı reytingler ortalamasını düşürecek :(
Uçurum muhteşem!!! Heyecan vaad ediyor :)

Uçurum'u da izle bence Yakup.. Çok güzel ve kaliteli

bilmem :) evet kaliteli bi yapım olduğunu çoğu kişiden duydum.. ama nerdeyse 30 bölüm geçmişş bu saaten sonra baştn izleyipte devam edemem sanırım.. :) zaten en zor eğitim senemdeyim ve dersler olabildiğince zor ve yoğun.. öbgzk ve kayıp shiri izliycem ama belki bazen kayıp sehiri bile izleyemiyebilirim.. o kadar yoğun olacağım yani sen düşün :))

Onu bunu bilmem de Ben Bilmem Eşim Bilir bölünse kesinlikle zirvede olur. Ama malesef bölünmüyor. Kanal D hiçbir programını bölüp üçkağıtçılık yapmıyor. Şimdi ne kadar yüksek alırsa alsın ilk başlarda aldığı reytingler ortalamasını düşürecek :(
Uçurum muhteşem!!! Heyecan vaad ediyor :)

Kusura bakma ama sen bölünmeye karşı değilmiydin şimdi neden bölünmediğine üzülüyorsun ki?