Huzur Sokaği cuma gecelerinin yeni AFK'si oldu.Çok eleştirilsede yine çok izlenilecek.Neden reytingi tartişiliyor?
Dila Hanım film olsada yakın zamanda Erkan Petekkaya'nin aynı rolle karşimiza çıktıgını atv ramazan gecesi sahur vakti bizi update etti.Beyaz Gelincik. Ağamız yine intikamını almaya çalişan kıza aşık olur.
Emir artık bi hiç sanki Behlül'ün Bihter ölünceki halinin sonrasını mi cekmeye çalişmişlar napmişlar😕 ama olmuyor.Bir diziyle şöhret olup oyuncu ayağina yatamazsın.Biiiiiiiip'ten senaryoyla biiiiiiip'ten oyunculukla biiiiipten oyuncularla yurumez bu işler bırak yurumeyi daha emekleyemiyorlar bile.
Behzat Ç.'yi çakma Dexter havasındaki senaryosuyla yakladım bi göz gezdireyim dedim ellerine yuzlerine bulaştirmişlar...Anında kapatıp "bende gittim Nihat Doğan izledim"...En azından N.D'nin türü yok çakması yok. %100 orjınal kafa
Kayıp Şehir'i indirdim.Birazdan izlicem.Çakma "Güneşi Gördüm" ve çakma "Hayat Devam Ediyor" senaryosuyla bir göz daha atalim...
Şubat'ı indircem oda bana göre cuma gecelerinin Behzat Ç.'si olacak.Varoşluk mu arıyosun alası var.Zenginlik mi ariyosun alası var.Poliscilik mi arıyosun alası var.Bi kere izleyin öyle yargilayın diziyi.Dizinin tek kötü tarafı 1 bucuk saat olması böylesi diziler 1 saat olmalı bana göre.
cnbc-e de ve E2 de dizi izleyenlerin türk dizilerini sevmemesini normal karşılıyorum da o tarz takılan arkadaşların nihat doğan hayranı olduğunu bilmiyordum ..
illaki orijinallik arıyorsan national geographic de safari belgeseli izle ordaki canlılar en orijinali hemde su katılmamışından )