22 Eylül 2012 Cumartesi Reyting Sonuçları

22 Eylül 2012 Cumartesi Hangi Yapımları İzlediniz / İzleyeceksiniz ?

• Titanların Savaşı (TRT 1)

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    28
  • Anket kapatılmış .

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
50,479
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
reyting.gif

Program sıralamaları belli oldu.

Yetenek Sizsiniz Türkiye, iki grupta da zirvede yer almasına karşın önceki yılların aksine ciddi bir üstünlük sağlayamadı rakiplerine karşı.

Show'un Yetenek Sizsiniz'in yerine En Büyük Show hamlesi tutmuş gözüküyor. Program, totalde 3. A/B'de 5. sırada yer almayı başardı.

Lale Devri her iki grupta da ikinci sırada yer alarak zirveyi yakından takip etti.

Ben Bilmem Eşim Bilir zirve yarışına dahil olamasa da totalde 3. A/B'de 4. olarak iyi sonuçlar elde etti.

Eve Düşen Yıldırım, yeni saatinde her iki grupta da ilk 10 içerisine girerek önceki haftaya göre yükselişe geçti.

Şefkat Tepe özellikle totalde üst sıralarda yer almaya devam ederek başarısını sürdürdü.

Alemin Kıralı totalde 7 share, A/B'de ise 6 share alarak beklentileri karşılayamadı.

Yeni sezonun ilk bölümüyle Uçurum da iyi başlayamadı ve 7 sharede kaldı.

İki hafta sonra final yapacağı açıklanan Sudan Bıkmış Balıklar, Yetenek Sizsiniz'den sonra yayınlanmasına rağmen izleyiciyi tutamadı ve epey gerilerde kaldı.

İşte günün sonuçları:

Son düzenleme:
Acun her iki gruptada günü zirvede tamamlamış.Ben Acun'u programı böldü olarak görmüyorum sonuçta yeni bölümü bölmüyor önden özet tarzında birşey veriyor.Lale Devrinden daha fazla zirveyi hakettiğini söyleyebilir 1 saatten fazla özet verdi çünkü Lale Devri yani Acun'unki bölme ise Lale Devri'de bölmüş diziyi diyebilir.
Ama Acun'un aldıgı bu reytingler Star'ı tatmin ettiğini düşünmüyorum.İki gruptada 5.03 reytingte kalmış.
Ama sonuçta tüm programlar düşük reyting almış SBT gibi şişirilmiş reytinglerde olmadıgına göre iyi sayılabilir.

Lale Devri iki gurptada ikinci olarak büyük bir başarıya imza atmış.Ama dediğim gibi verdiği uzun özet sayesinde alıyor bu reytingi.Nerdeyse bölümün tamamını oynatıyorlar özet diye.

Ben Bilmem Eşim Bilir her iki gruptada 4. olmuş.Ben Kanal D'nin bu reytinglerden memnun kaldıgını düşünmüyorum açıkçası.Totalte 3.74 reyting A/B'de ise 3.22 reyting almış.Bence dahada düşecektir program.
Kanal D'nin kısacası artık zirve Kanal olma şansı bence artık kalmadı.Zirveye oynayacak diziside yok sanırım şu anda.ÖBGZ hariç oda düşüşlerde zaten.Veda'nın tutacagı daha tam belli değil ki bence Vadi karşısında pek şansı yok.

En Büyük Show Total'de 3.85 A/B'de ise 3.2 reyting alarak iyi gitmiş.Ama bence bu programın ömrü uzun değil yani daha ne kadar bu kadar iyi şovlar bulabilirlerki.Ayrıca juri'de çok kötü.Yani şovlar ne kadar iyi olsada sıkıcı bir program.Yetenek Sizsiniz'i bu programa tercih etmek bence daha mantıklı.

Uçurum Total'de 2.19 A/B'de ise 2.05 reyting almış ve sırasıyla 14 ve 11 sırada yer almış.
Bence Uçurum için çok kötü bir başlangıç değil ama çokda iyi sayılmaz.İleride yükseleceğini düşünüyorum.

Eve Düşen Yıldırım'ı yıldırım çarpmış ve her iki gurptada 10. olmuş.

Sudak Bıkmış Balıklar'a Acun'un desteğide yaramamış zaten o diziyi Muhteşem'in arkasına yoksanda fayda etmez.O kadar berbat bir senaryo daha görmedim ben.

Alemin Kralına TNS yaramamış ve Totalde 12 A/B'de ise 16. olmuş.Bence komedi zayıf bir dizi.Tekrarları için ATV tutabilir bu diziyi ama bence PT2'de yayınlanması daha doğru olabilir.

Evet 22 Eylül 2012 Cumartesi akşamı böyle geçti.
Genel olarak Kanal'ları değerlendireceğimizde Star,Fox,Show TV,Kanal D şeklinde sıralayabiliriz.
Star TV bence Acun'u almakta çok doğru yaptı.Eğer 4 yıldır sıkan bir program zirveyi hala alıyorsa Acun'un yeni yapacagı program iyi reyting alacaktır.

Son düzenleme:
hep merak ediyodum acunun tns deki reytingini bakalım yarın acunun bayat showu ne yapacak..

Uçurum bu hafta zirvede yer alsın (böyle bir şeyin olması imkansız gibi) ATV haftaya hemen Alemin Kralı ile yer değiştirir. :D

Acun TNS'de shr olarak yuksek cıkar amr olarak dibi görür :F:F:F:F hahahaha hihihih hohohohoh

aksam amr de ve sharede rakiplerine fark atinca bende gülerim :d :d :d acun ezecegi kesin :d uçurumu fena ezecek :d

Merak etme bende izlicem Ucurum başlayana kadar.Eğer Ucurum ezilirse azda olsa bunda benimde katkım olcak...hem ben SBT'ye göre demedim TNS dedim...Kim bilir TNS'de Ucurum'dan aşaği ayaği tökezleyip düşen Acun olur?

Bakalım Acun ve Lale Devri TNSde nasıl gidecekler , bence ACUN - 6 , Lale Devri - 4 reyting alır.