Polat Şaşmaz
Favori Üye
Sende Ahmet Çakar Gibi Olmavadi 16 çıksın galata kulesinden atlamazsam namerdim ))))))))))))))))
Sende Ahmet Çakar Gibi Olmavadi 16 çıksın galata kulesinden atlamazsam namerdim ))))))))))))))))
3g bağlanti yapta bizde görekvadi 16 çıksın galata kulesinden atlamazsam namerdim ))))))))))))))))
10 senedir o amatörce çatişmalari izleyip zevk alan var mı yaa? Çoçukların oynadiği poliscilikte bile cocuklar daha gerçekçi ölme numaralari yaparken yureğin sızlıyor
Sende Ahmet Çakar Gibi Olma
Tamam Yarın 16 reyting almaz ama Yarın Bence 15 reyting alabilir.ahmet çakar orda salaklık yaptı ben o kadar saf değilim emin olmadan iddiaya girmem .. vadinin yarın 16 alması bir kadının bir batında 24 çocuk doğurmasından daha zor bir vaka ))
Tamam Yarın 16 reyting almaz ama Yarın Bence 15 reyting alabilir.
Geçen haftaya göre 3 reyting düştük gibi
Tns de yarın sbt den daha fazla reyting alır Vadisbt de 12 reyting tns de 11 reyting alır ..
Aynen AGA O Sahneler Neydi Öyle YaNecati şaşmaz süper ötesi oyuncu geçen bölüm döktürdü resmen
23:30 - 23:45 ortalama <s style="text-decoration: none; color: rgb(102, 181, 210); ">#</s>sbt<s style="text-decoration: none; color: rgb(102, 181, 210); ">#</s>reyting 'leri; 1) ATV: 8.84 , 2) SHOW: 4.31 , 3) TRT1: 1.96 , 4) KANALD: 1.65 , 5) STAR: 1.52