Kurtlar Vadisi Pusu mactan sonra yayinlanacak!!!

Aslından yayınlamazdılar normalde. Malum bu güne kadar Vadinin maç olduğu zaman yayınlandığı görülmüş duyulmuş şey değil :D E yeni sezonun 2ci haftasında neden yayınlamadılar demelerinden de korktuğu için böyle yaptı bu çok açık ortada. Bugüne kadar maçla çakışmaktan hep çekindi Vadi. Ellerinde olsa yine yayınlamazdılar. Ama sezon başı tabii
kanallar yapıo bu uygulamayı die biliyorum :)

kanallar yapıo bu uygulamayı die biliyorum :)

Neden kanallar bu uygulamayı bir tek Vadide yapıyor? Bunu Pananın istediği çok açık. Bugüne kadar maçtan hep çekindi ve yayınlanmadı. Bahaneler üretildi çekimler yetişmedi diye. Ama şimdi böyle bir bahane bulma şansları yok. Millet demez mi madem çekimler yetişmedi neden 1 hafta geç başlamadınız diye. Bu yuzden bu hamle cok normal. Ama altını çizerek söylüyorum ellerinde olsa yine yayınlamazdılar!

Sen rahat ol vadi ezer geçer maçları çok geçmiştir tarihinde

vadi değil de atv korktu maçtan daha dogrusu daha fazla reklam gerili almak için böyle yaptılar ama ben atv nin yerinde olsam madem kurtları ucuza kapatılar kurtlardan önce iyi bir dizi koyar kurtları 22 de başlatırım. artık kurtların özetinin izleneceğini sanmıyorum. malum artık tns de pek özetler izlenmiyor

Revan sen düzelmezsin adam4 neyin kafasında merak ediyorum 21.45 olması vadinin suçumu anlamadım neyse takmıyorum

Revan sen düzelmezsin adam4 neyin kafasında merak ediyorum 21.45 olması vadinin suçumu anlamadım neyse takmıyorum

Ikide bir ne sallıyon kelimelerini kullanan takas düzelirse herkes düzelir merak etme. Siz galiba kimse Vadiye laf söylemesin ama biz herkese istediğim lafı söyleyelim istiyorsunuz. Ama öyle bir şey olmayacak

Ikide bir ne sallıyon kelimelerini kullanan takas düzelirse herkes düzelir merak etme. Siz galiba kimse Vadiye laf söylemesin ama biz herkese istediğim lafı söyleyelim istiyorsunuz. Ama öyle bir şey olmayacak

Çoğul konusma sen tebrik etsen bitirsen kimse sana birşey demez