21.45 vadinin saati 90 dan asa almaz :topsy_turvy:Totalde 65, AB'de 63 reyting alır
21.45 vadinin saati 90 dan asa almaz :topsy_turvy:Totalde 65, AB'de 63 reyting alır
İzlemediğimi daha kaç kez söylemem gerekiyor! sadece ilk bölüme baktım her dizinin ilk bölümüne sans verilir ))Hazımsızlık kötü bişey Dedemin dolabı izleyen birinin yapacağı yorumda böyle olur
Maçtan mı tırsıcaz biz ? atv vadi daha yüksek reyting alsın diye yaptı bu hamleyi helal olsun atvye !Tırstılar tabii
Sana tek bir sözüm var ha tastamamBaşka dizi yapsaydı takas tırstı derdi. Mesela OBGZK ozetsiz yayinlaninca oyle demişti. Şimdi kendi bu lafı sevmiyor ama işine gelince
hahah internet kafede sesli gülmemek için kendimi zor tutuyorumFenerbahçe maçı fena korkutmuş kanal yönetimini
Yarın görürüz
memati king 14 aldınız onun sayesinde simdi 14 ün yarısını bile alamazlar
Korku ne kadar zalim bir duygu. Cesurları korkak, ürkekleri masum, haklı haksız yapar
21.45 vadinin saati 90 dan asa almaz :topsy_turvy:
bizi kendinle karıstırmaaYarın bunların birini bulamazsın
Bence 0.01 reyting alır ve arka arkaya dizilirler.
Vadide 99.1 reyting alır.
bizi kendinle karıstırmaa
Bence 0.01 reyting alır ve arka arkaya dizilirler.
Vadide 99.1 reyting alır.
sende rahat olabilirsin o haldeben her zaman burdayım rahat ol
bizi kendinle karıstırmaa
Biz rahatız zaten her zaman rahatız sen rahat ol
sende rahat olabilirsin o halde
bn ztn bastan diyodum vadi yeni sezon yüksek alır sonra düser diyee ama 14 hiç beklemiyodum en fazla 11 alır diyodum neyse simdilik 14 aldı ama tns de imkansız alamazGeçen cuma sesiniz çıkmıyodu akşam vadi reytingiyle cevabınızı verir yine
Vadi maçtan falan korkmadı daha yüksek reyting alması için erteledi iyi oldu maçı seyredebileceğimBence Atv maçtan korkmuş apaçık ortada.Maçtan korkmayan kanal da yoktur.
Hiç bir dizi kendi saatini belirleyemez.Kanallar dizilerin saatini belirlerler.Böyle olmasıda hem Kvpnin hem de maçın işine yarar.
Unutmayın maçı izleyen erkek sayısı Kvpyi izleyen erkek sayısından fazladır.
Vadi maçtan falan korkmadı daha yüksek reyting alması için erteledi iyi oldu maçı seyredebileceğim