14 Eylül 2012 Cuma Reyting Sonuçları

14 Eylül 2012 Cuma Hangi Yapımları İzlediniz / İzleyeceksiniz ?

• Arayıcının Efanesi (Fox)

Oy: 0 0.0%
  • Diğer (Lütfen Belirtin)

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    34
  • Anket kapatılmış .
huzur sokağının başarılarının devamını diliyorum ayrıca westccoast 4 yapımı var ayrıca trt kötü reyting alan dizileri zaten bu reytingleri alıyo

Alin size Büyük lokmaniz Dila Hanimi ve Erkan Petekkayayi Havaya ucranlarin sesi solugu kesilmis hahaha xD önceliklede Mahoni kendisi Bugün icin bana seni Forumda görmek istiorm diyendi ama hangi delige kacti acaba xD eeee nedemisler Büyük Lokma ye ama Büyük konusma 😉 Gördgm en büyk Lokmaydi bu :) Dila Hanim ve StarTv Cöp :)

dogru konus ılk bolum ıyı gıdıo ferçokuslerde dıla hanım huzur sokagı yukselıcek ferıha dususu surecek

Huzur Sokağı yerinde saymaya başladı yavaş yavaş,Emir'in Yolu yükselmiş,Dila Hanımda iyi gidiyor ancak Kayıp Şehir ve Şubat düşmeye başladılar.

Trt nin dizileri çok kaliteli yazık oluyo yemin ediyom avrupa avrupaya denk geldim krize girdim süper dizi elde var hayat on numara gençlik dizisi sakarya fıratı şöylemeye gerek yok seksenler süper zkfo çok güzel kanal d ye bin çeker

ne çöpü ya dila hanım çok güzel gidiyor yeni başlayan diziler arasında 1.
zamanla yükselecektir

hf kıskırtma yapma birader daha ilk hafta ikinci hafta görücem huzur sokagi ve dila hanım artar feriha 6.8 baslamıstı simdi 5.25 lerde nerde o ucus söndü bir anda :)

Emir'in Yolu 2 dakikalık reklam arasına girdi ama heyecanlı bir sahne anında :) reytinginin düşeceğini düşünmüyorum.

Kanal D 8 dakikadır reklamda. Neden yeni başlayan dizileri reklamsız yayınlamıyor Kanal D diğer kanallar gibi

hf kıskırtma yapma birader daha ilk hafta ikinci hafta görücem huzur sokagi ve dila hanım artar feriha 6.8 baslamıstı simdi 5.25 lerde nerde o ucus söndü bir anda :)

Kreys yapma Allah aşkına.Geçen hafta karşısında dizi yoktu.Bu hafta rakipler gelmeye başladı 6 almasını sen bekleyebiliyor musun ilk başlangıçta.Kaldı ki özetle başladı zaten 6 yı zaten bekleyemezsin değil mi? :)

Lafi kivirma bence ve Gecen hafta dedigin Lafin arkasinda dur 😉 Dila hanimi ilk Bölüm Zirveye tasiyip Ferihayi ezecek diyen s endin :) ama ben hic konusmamisdm sadece Haftayi bekle Dila hanim Ferihanin f si olamaz demisdm :)