9 Eylül 2012 Pazar Reyting Sonuçları

9 Eylül 2012 Pazar Hangi Yapımları İzlediniz / İzleyeceksiniz ?

• Gişe Memuru (ATV)

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    12
  • Anket kapatılmış .

Revan sen ciddimisin bu yorumda? Ben şu an söyleyen kızın adını bakmak için beklıyorum.
Gerçekten ciddiyim. Dizinin 2ci bölümünü izledim ve izlenebilir olduğuna karar verdim. İlk bölümü çok saçmaydı. Ama jenerik müziği çok berbat :)

Sence de bu müzik daha iyi değilmiydi? Keşke bu olsaydı jenerik :)

Moderatörün son düzenlenenleri:
Kanal D, şuanda harıl harıl dizi yaptırmaya başlamıştır hafta sonu için. :D Bu reytingler hiçbir şekilde Kanal D'yi tatmin etmez. Acun varken daha da zorlaşacak. BBEB büyük ihtimal pt2'ye dehlenecek. :D

Son düzenleme:

Gerçekten ciddiyim. Dizinin 2ci bölümünü izledim ve izlenebilir olduğuna karar verdim. İlk bölümü çok saçmaydı. Ama jenerik müziği çok berbat :)

Sence de bu müzik daha iyi değilmiydi? Keşke bu olsaydı jenerik :)

Öbürü daha güzel hafif rock tarzi filan.Bu isponyal havasında kalkıp flemenko yapamıcağima göre rock havasiyla en azından kafa bile sallarim :X Bu müziği nerden buldun ya hiç dikkatimi çekmemişti.

Öbürü daha güzel hafif rock tarzi filan.Bu isponyal havasında kalkıp flemenko yapamıcağima göre rock havasiyla en azından kafa bile sallarim :X Bu müziği nerden buldun ya hiç dikkatimi çekmemişti.
Ben ilk fragmandan beri seviyorum. Güzel bir müzik. Jenerik olarak tercih edilmeliydi bence. Hiç kullanılmıyor galiba bu müzik

Kanal D, şuanda harıl harıl dizi yaptırmaya başlamıştır hafta sonu için. :D Bu reytingler hiçbir şekilde Kanal D'yi tatmin etmez. Acun varken daha da zorlaşacak. BBEB büyük ihtimal pt2'ye dehlenecek. :D

Senin yazını beğenecem ama beğen butonun yok niye?