ilk başlarken müzik ama sonra iğrençleşiyor ıyBen de fragmani çok çok iyi bulmadim açikcasi.. Arka planda çalan müzik ise sürekli kesintiler veriyor dikkatli duyarsaniz.. Keske böyle spektakel bir sey olsaydi..
ilk başlarken müzik ama sonra iğrençleşiyor ıyBen de fragmani çok çok iyi bulmadim açikcasi.. Arka planda çalan müzik ise sürekli kesintiler veriyor dikkatli duyarsaniz.. Keske böyle spektakel bir sey olsaydi..
harika bir fragman twitter yazın kanald ninkinden iyi olan diyen sayisi oldukca fazla
Bunun fanatikliği ile alakası yok. Görünen köy kılavuz istemez. Bence fanatikliği sen yapıyorsun ki, bu berbat fragmana bile süper ötesi diyorsun. Hangisinde daha çok emek var? Galiba her dizi kendi yağında kavrulma ilkesini Kanal D`den başka aşan olmayacak bu bir gerçek. Diziler sanki bir-birine düşman. Ama Kanal D`nin filminde başka dizilerin oyuncuları bir birileriyle ampati kuruyor. Neyse zaten haklı yorum yapınca fanatik oluyorum
Show Tv`ninki fragman değildi zaten. Bu yılki 2ci fragman olabilir Starınki. Starın eli bu kadar güçlüyken neden bir az emek harcayıp daha iyisini yapmadı anlamış değilim. Bu fragman en fazla 2 saatlerini almıştır. Normal bir vatandaş bile çekebilir böyle bir fragmanı. Resimlerle anlatım işte. Elinde resmin olsun yeter.Kanald İyİ olabİlİr ama show tv nİn fragmanindan İyİ starkİnkİ show fragman bİle deİl hatta
katılıyorum sana bravoooo :UKanald İyİ olabİlİr ama show tv nİn fragmanindan İyİ starkİnkİ show fragman bİle deİl hatta
Kreys bu konuda konuşabilecek en son kişisin. Perşembe bile Acun ezecek, Acunun özetini geçemeyecek diyorsun. Geçen yıl Acundan nefret ediyordun bu yıl adam king oldu🙂 kanald öbgz konusunda iki lafın biri öbgz mesajlarına dikkatli bak kanald dısında konusmuyorsun saplantı haline getirmissin 😉
aha bakın beyler bu konuda revan haklı dağılın adam king
Kreys bu konuda konuşabilecek en son kişisin. Perşembe bile Acun ezecek, Acunun özetini geçemeyecek diyorsun. Geçen yıl Acundan nefret ediyordun bu yıl adam king oldu
- - - Ekleme - - -
Starın fragmanında eğlence gören biri var mı Allah aşkına?
Kanal Dninki mi daha eğlenceliydi yoksa Starın ki mi? Bu soruya kaç kişi doğru cevap veriri acaba?
hemen kaç sateniki debir kıyaslama yapmandan belli kanald maaslar iyimineyse bugunluk yeter iyi günler herkeze
![]()
iki debir kıyaslama yapmandan belli kanald maaslar iyimineyse bugunluk yeter iyi günler herkeze
![]()
Güzel olmuş bence, çok beğendim.Tek sinir bozucu yanı sürekli hürreme maruz kalmamız. Koptuğum yer de köpeğin boynuna astıkları şeyde "Acun bile istedi gitmedim."
Tanıtım anlamlı olmuş. Star yeni yeni açılmaya başladı ve Türkiye'nin her yerine yayılıyoruz mesajını espirili bir dille anlatmışlar. Logodaki renkleri fragmana da yansıtıp biz böyle renkliyiz, eğlenceliyiz mesajı verilmiş. Elden elden çanta taşımakla olmuyor bu işler. Emek lagalugası yapmaya gerek yok. İşin içinde biraz çekicilik, biraz sempatiklik olacak.![]()
Kreys sen Starınkini daha eğlenceli buluyorsan eğlence anlayışından korktum ben senin. Fragman 81 saniye sürdü ve izlerken ne oluyor daha anlamadım. Biterken de hala birşey olacağına ümitlendim ama bir şey yokmuş. Eğlence desen yok, aksiyon desen yok, güldürmüyor, heyecanlandırmıyor. Ne anlamışım ben bu fragmandan? Senin düşüncen buysa söyleyeceğim bir şey yokiki debir kıyaslama yapmandan belli kanald maaslar iyimineyse bugunluk yeter iyi günler herkeze
![]()
Güzel olmuş bence, çok beğendim.Tek sinir bozucu yanı sürekli hürreme maruz kalmamız. Koptuğum yer de köpeğin boynuna astıkları şeyde "Acun bile istedi gitmedim."
Tanıtım anlamlı olmuş. Star yeni yeni açılmaya başladı ve Türkiye'nin her yerine yayılıyoruz mesajını espirili bir dille anlatmışlar. Logodaki renkleri fragmana da yansıtıp biz böyle renkliyiz, eğlenceliyiz mesajı verilmiş. Elden elden çanta taşımakla olmuyor bu işler. Emek lagalugası yapmaya gerek yok. İşin içinde biraz çekicilik, biraz sempatiklik olacak.![]()
cumartesi pazar acunu izleyecegim çarsamba muhtesem yüzyıl salı babalar ve evlatlar pazartesi the vampir diars cuma dila hanım hafta içi hergün beni affet
salı günleri sampiyonlar ligi maçlari bide![]()
Kreys sen Starınkini daha eğlenceli buluyorsan eğlence anlayışından korktum ben senin. Fragman 81 saniye sürdü ve izlerken ne oluyor daha anlamadım. Biterken de hala birşey olacağına ümitlendim ama bir şey yokmuş. Eğlence desen yok, aksiyon desen yok, güldürmüyor, heyecanlandırmıyor. Ne anlamışım ben bu fragmandan? Senin düşüncen buysa söyleyeceğim bir şey yok
Bir de bana maaşlar kaç diyorsun ya çok güldüm. Starda siyah ekran olsa bu akşam siyah ekran seyredeceğim dersin
ne yapak ölekmi?cumartesi pazar acunu izleyecegim çarsamba muhtesem yüzyıl salı babalar ve evlatlar pazartesi the vampir diars cuma dila hanım hafta içi hergün beni affet
salı günleri sampiyonlar ligi maçlari bide![]()
ne yapak ölekmi?