xBUGRAx
Süper Emekli
Valla Kreys senin keyfine diyecek yok. Kumanda kullanmıyorsun. Star Tv Full 7/24. Siyah beyaz ekran farketmez, kumanda affetmezcumartesi pazar acunu izleyecegim çarsamba muhtesem yüzyıl salı babalar ve evlatlar pazartesi the vampir diars cuma dila hanım hafta içi hergün beni affet
salı günleri sampiyonlar ligi maçlari bide![]()
senin izleyeceğin şeylerle bu konunun ne ilgisi var?uyur burdan yakölme yasa bır mehmet daha kaybetmeyelım
![]()
haluk bir bu iki
Valla Kreys senin keyfine diyecek yok. Kumanda kullanmıyorsun. Star Tv Full 7/24. Siyah beyaz ekran farketmez, kumanda affetmezKumanda uzakta kalınca bile kalkıp almana gerek yok.
Yalnız garip olan şu. Geçen sezon Cumartesileri İffet, pazarları sinema izliyordun. İffet yayınlanmasa bile Acun izlemiyordun. Sürekli kötülüyordun. Nereden geldi bu Acun sevgisi? Hayır geçen sezon dediğim de Haziran ayı
Stara geçti yha adam king olduYalnız garip olan şu. Geçen sezon Cumartesileri İffet, pazarları sinema izliyordun. İffet yayınlanmasa bile Acun izlemiyordun. Sürekli kötülüyordun. Nereden geldi bu Acun sevgisi? Hayır geçen sezon dediğim de Haziran ayı
O zaman bana fanatik demeyeceksin. Sezarın hakkı sezara. Kanal D rakipsiz diye savunmam fanatiklik mi? Star Kanal D gibi 365 günün 308ni zaferle bitirseydi imzana yazardın herhalde. Başarıyı tebrik etmeyi başarmalısın. Ben sevdiğim yapım olsa onu Yaban Tv`de bile izlerim. Sırf Stara geçti diye izleyen sensintek bırsey 6 harflı
sanane ?
O zaman bana fanatik demeyeceksin. Sezarın hakkı sezara. Kanal D rakipsiz diye savunmam fanatiklik mi? Star Kanal D gibi 365 günün 308ni zaferle bitirseydi imzana yazardın herhalde. Başarıyı tebrik etmeyi başarmalısın. Ben sevdiğim yapım olsa onu Yaban Tv`de bile izlerim. Sırf Stara geçti diye izleyen sensin
NTV de verdiler tanıtımı
Tabi verirler daha dur bu ilk gördüğün sirada e2 ve CNBC-e var Kral tv'yide unutmamak gerek...neden dersen hepsi gardaş kanal![]()
Yok Artık!Yılbaşında trt1 de bile yayınlanmıştı tanıtımı![]()
Yılbaşında trt1 de bile yayınlanmıştı tanıtımı![]()
Yok Artık!( acunu kest
)