FF Sorgu Odası - Hafta 20- Sorgudaki İsim: Danger UA!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İşlerini iyi yaptıkları için değil etrafına birkaç şakşakçı toplamış ilerliyor adam ve onlara ceza verme gereksinimi, bile duymuyor.
​İşlerini iyi yapıyorlar derken konu açıyorlar falan.Bak mesela geçen Arslan Bey ceza vereceğine Mahoni'nin duvarına şöyle yazıyor: Aga sansürlü küfür yazmışsın sil aman ha dikkat et! Şimdi bu adam yöneticiliğini kötüye kullanmıyor mu?

​İşlerini iyi yapıyorlar derken konu açıyorlar falan.Bak mesela geçen Arslan Bey ceza vereceğine Mahoni'nin duvarına şöyle yazıyor: Aga sansürlü küfür yazmışsın sil aman ha dikkat et! Şimdi bu adam yöneticiliğini kötüye kullanmıyor mu?

Bir yandan senin dediğin gibi ama o sildirme işini sadece mahoniye yapıyosa kötüye ama herkese diyorsa ki demiyor kötüye kullanmış oluyor . Modluk sadece konu filan açarak olunmuyor galiba :D ? !

Bir yandan senin dediğin gibi ama o sildirme işini sadece mahoniye yapıyosa kötüye ama herkese diyorsa ki demiyor kötüye kullanmış oluyor . Modluk sadece konu filan açarak olunmuyor galiba :D ? !
Herkese demiyor.Eğer biri ona kötü yöneticisin derse 3 puan veriyor.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Herkese demiyor.Eğer biri ona kötü yöneticisin derse 3 puan veriyor.Kısacası bazı modlar işini iyi yapmıyor.Fks14 ve Arslan Bey iyi moderatör değiller.

pek tanımıyorum ama iyi bir mod ve şeffaf olmadığına her türlü katılırım.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Yöneticileri kötülemeyiniz :)
Bir daha kötülürseniz ceza yiyebilirsiniz

Drag hala anlamadın mı cezayı sallayan kim ? Yaşasın özgürlük :d

- - - Ekleme - - -

Bu arada mesajları niye düzelttin çok anlamsız oldu isimleri silme belki kendine çeki düzen verir süper mod

Hacı cezayı takmıyor olabilirsin ama bu benim görevim yöneticileri ulu orta eleştiremiyoruz :)
Eleştirecekseniz chat var :D

Hacı cezayı takmıyor olabilirsin ama bu benim görevim yöneticileri ulu orta eleştiremiyoruz :)
Eleştirecekseniz chat var :D
[/QUOTE​]Chat bölümünde eleştirmiyoruz.Sövüyoruz:D

- - - Ekleme - - -

Soruları alalım.:)

Ben genelde şikayet edenlere :D
- - - Ekleme - - -

xdragxx i başarılı buluyo musun . Bence s.mod olmalı senin bu konudaki görüşlerin nedir ?

En sevdiğin manken ? (Kate hariç :D)
a1a_a3ec4.jpg

​Allesandra Ambrosio.:D

- - - Ekleme - - -

Haxball'ı seviyon mu ? :D
​Evet.:D

Olduğun yer şu anda sıcak mı ?
Fifa mı Pes mi ?
Bir futbol klübü kursaydın renklerini ne yapardın ?

Boyun kaç cm ?
Murat Cemcir mi Ahmet Kural mı ?
Sevgilin var mı ?

Klasik soru: Benim Hakkımda Ne Düşünüyorsun? :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...