Perşembe akşamları hangi diziyi izleyeceğinizi şaşıracaksınız !

hayret bi şey

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
8,680
Puanı
860
634815749257967953.jpg

Yeni sezonda en dikkat çeken gün Perşembe...Kanallar iddialı yapımlarını aynı güne koymayı tercih etti.

atv'de ekrana gelecek olan Kurtlar Vadisi dizisi zirvenin güçlü adaylarından.

Kanal D'nin Veda dizisi de Perşembe akşamları ekrana gelecek. Mehmet Aslantuğ ile Fahriye Evcen'in buluşturan diziden Kanal D'nin beklentisi yüksek.

Show TV ekranlarında ise Suskunlar dizisi izleyici ile buluşacak. Dizinin önemli bir takipçi kitlesinin bulunduğu zaten biliniyor.

Star TV ise Perşembe akşamına Babalar ve Evlatları isimli yeni dizisini sürecek. Fatma Girik, Serdar Gökhan, Murat Ünalmış gibi isimlerin yer aldığı dizi sürpriz yapabilir.

TRT 1'in komedi dizisi Zengin Kız Fakir Oğlan, perşembe gecelerinde gülmek isteyenlere alternatif oluşturabilir.

FOX ekranlarında ise isim değişiklikleri ile şimdiden kafa karıştıran hastane dizisi var. Merhaba Hayat olarak akıllarda kalan dizinin adı Hayat Umutla Başlar oldu ve Vahide Gördüm ile Barış Kılıç başrolde.

Bakalım perşembe akşamları hangi dizi zirvede yer almayı başaracak.

Perşembeleri tvye bakmıyorum ama Babalar ve Evlatlar'ın ilk bölümünü izleyeceğim beğenirsem belki sonra da bakarım

Hayat umutla başlar niye perşembe yapıldı çok merak ediyorum.

Sıralama şöyle olur:

1-) Kurtlar Vadisi
2-) Suskunlar
3-) Babalar ve Evlatları
4-) Hayat Umutla Başlar
5-) Zengin Kız Fakir Oğlan

Hayat umutla başlar niye perşembe yapıldı çok merak ediyorum.

Sıralama şöyle olur:

1-) Kurtlar Vadisi
2-) Suskunlar
3-) Babalar ve Evlatları
4-) Hayat Umutla Başlar
5-) Zengin Kız Fakir Oğlan

suskunlar babalar ve evlatlarını geçme sansı yok :)

ayrica veda adli dizi var o nerde ?

kurtlar vadisi
babalar ve evlatlar
veda
hayata umutla basla

ab
Kurtlar Vadisi
Veda
babalar ve evlatlar
hayata umutla başla

Aynı gün başlarlarsa ilk bölüm için Star'la Fox arasında dolaşirim. Zaten kumanda sırasında da biri 4'te bir 5'te :D

Suskunlar geçer bence babalar ve evlatlarını :)

Veda yukarıda göremedim ondan eklemedim o da varsa işler iyice karışır :D

suskunlar 3 alıo komık olmayalım ıkıncı olcak mahsun ozetı bıle suskunları geçer

- - - Ekleme - - -

babalar ve evlatları suskunları 3 e katlar vadi 5 e katlar

suskunlar benı affetı gecsın once :d

Son düzenleme:
tüm kanallar en iddaalı dizilerini bu güne koymuşlar gerçekten çok zor bi gün geçen yıl bi vadi bi fatmagül vardı suskunlar zar zor gidiyodu şimdi şuraya bak en zorlu gün oldu ama vadi sadık izleyici kitlesiyle aradan rahatlıkla sıyrılır 1.olur.

total
1.kurtlar vadisi pusu
2.babalar ve evlatlar
3.veda

ab
1.kurtlar vadisi pusu
2.veda
3.babalar ve evlatlar
4.suskunlar

- - - Ekleme - - -

bu arada başlığa cevap vereyim perşembe günü tek birşey vardır o da kurtlar vadisi pusu gerisi faso fisodur bizim için :D