Yeni Sezonda Kanal D'de Hangi Diziler Var? Hangi Günde Yayınlanacak?

bu kadar taraflı yorum yapılamaz heralde revan a bak ya :d sana kalsa hepsi 10 reyting farkla zirvede zaten en basitinden söyleyecem pazar 2.olur demişsin buna kendin inanıyon mu :D umutsuz en son 3 e mi ne düşmüştü farklı desenlerden fark yiyodu acun u saymıyom bile :D yalan dünya desen totalde inanılmaz düşmüş ab de zirveyi kaybetmişti öbgzk desen 11 e kadar düşmüştü şimdi karşısına ustura kemal ve son yaz geliyo şansı yok :D kuzey güney idare ediyo o günü ama zirve şansı yok perşembe ne olacağı belli değil zirveyi bırak starı geçecek mi perşembe bence o bile zor :D pazartesi desen fatih ve karadayı arka sokakları ezer geçer ab de ilk 10 a girememe durumu var :D

Sonra beni kışkırtıyor diyorsun. Yahu sana ne? Bu benim yorumum. Sana kalsa Kanal D yazın 4cü olacaktı. Rakiplerine fark attı
Taraflı yorumu sen yapıyorsun. 8 reytingli bir Vadi aldı diye atv'yi zirveye koydun hemen. Senden başka atv zirvede olacak diyen yok. OBGZK 11e düstuyse Vadi 8e dustu. Ama Memati ayrılsa da Vadi 20 alacak ama OBGZK 7ye mi dusecek? Herzamanki şike ve ya TNT yorumlarını yapacaksan boşuna yorulma. Atv'de de 8 aldığını gorduk. Ben boyle konulara kışkırmam. İstediğini soyleyebilirsin. Ama şunu unutmanher sezon çok bomba olacak denilen Vadi kanalının elinde patlıyor.
Sana bir şey ispat etmek mumkun degil zaten. O yüzdrn eylülde görüşürüz. Umarım TNS şikeci olmaz ve ya Kanal D atv'ye baskı yapıb surekli reklam arasi vermez Vadiye :d

Son düzenleme:
Bu arada Kanal D "20 Dakika" adli diziyi nasil Star'a kaptirmis anlamis degilim.

Büyük ihtimalle Ay Yapim ilk olarak diziyi Kanal D'ye danismistir..

Eğer Veda tutmazsa Kanal D'nin işi zor çünkü Öyle Bir Geçer Zaman Ki bu sene iyice düşer gibi şimdilik kesin zirvede olacağı gün yok

Yeni Sezonda Starında şansı çok fazla. Eylülde netleşir herşey. Star zirvede olsa bile bence bu sezon da yine en çok parayı Kanal D kazanacak. Geçen yıldan kalma projelerle 2ci olması bile başarı olur. Starın o kadar diziye ve Acuna vereceği parayı göz önünde bulundurursak bir az az kazanacak gibi

Eğer Veda tutmazsa Kanal D'nin işi zor çünkü Öyle Bir Geçer Zaman Ki bu sene iyice düşer gibi şimdilik kesin zirvede olacağı gün yok

Öyle Bir Geçer Zaman Ki yerine muhtemelen Son Yaz zirveyi alacak, eger gerçekten Sali günü yayinlanacaksa. Ardindan da Uçurum yer alir insallah..

Öyle Bir Geçer Zaman Ki yerine muhtemelen Son Yaz zirveyi alacak, eger gerçekten Sali günü yayinlanacaksa. Ardindan da Uçurum yer alir insallah..

ÖBGZK'nin zirveden ineceğini sanmam. Diziyi neden bu kadar düşürdünüz anlamadım.
Karadayı ve 20 dakika dizisinin Kanal D'dr olmamasına bende şaşırdım. Ay Yapımın ile arası en iyi olan Kanal D. Acaba danıştılar da kabul mu etmedi? Ay Yapımın atv için yaptığıdizilerin tutmuş olanı görülmemiştir. Kanal D'de ise tutmayanı görülmemiştir :D

Yeni Sezonda Starında şansı çok fazla. Eylülde netleşir herşey. Star zirvede olsa bile bence bu sezon da yine en çok parayı Kanal D kazanacak. Geçen yıldan kalma projelerle 2ci olması bile başarı olur. Starın o kadar diziye ve Acuna vereceği parayı göz önünde bulundurursak bir az az kazanacak gibi

Acun dışında çok aşırı para harcamadı hem Acun demek reklam demek hiç programlarını izlemedin sanırım reklamlardan geçilmiyor zaten Star'in genel müdürü açıklama yapmıştı Acun ile birlikte reklam gelirlerimiz iyice artacak diyordu zaten zarara uğrama ihtimalleri olsa bile bile anlaşmazlardı Acun'la

Acun dışında çok aşırı para harcamadı hem Acun demek reklam demek hiç programlarını izlemedin sanırım reklamlardan geçilmiyor zaten Star'in genel müdürü açıklama yapmıştı Acun ile birlikte reklam gelirlerimiz iyice artacak diyordu zaten zarara uğrama ihtimalleri olsa bile bile anlaşmazlardı Acun'la

Zarara uğrar demiyorum :) Sadece kazancı Kanal D'ye göre az olur diyorum. Zirvede olsa bile. Çünki, Kanal D 2 dizi dışında geçen sene kalanlarla idare ediyor. En kötü ihtimalle ikinci olacak. O da bence en kötü AB'de. Totalde zirveyi kaptıracağını sanmıyorum :)

Kanal D zirvede olacak
Arka Sokaklar Pazartesi Acun'u geçer
ÖBGZK salı günü zirvede olmaya devam eder
Veda AB de Babalar ve Evlatlarını geçebilir (Babalar ve Evlatları mafya + dram dizisiymiş AB'lik değil bence)
Yalan Dünya düşer bence (Ben izlemeyi bıraktım 3-4 bölümdür)
Kötü Yol Cumartesi düşer bence
Umutsuz Ev Kadınları yeni hikayeye göre artabilir

Aynen. Acun parasının hakkını fazlasıyla veriyor. Zaten reklamverenler Acun'a o kadar çok güveniyorlar ki Acun'un programlarına gözü kapalı reklam veriyorlar. Acun hem maddi hem de manevi açıdan Star'ı rahatlatacak. Star olgunlaşacak bu sezon. 2.yılında zirveye kurulacak Doğuş Grubu. Net olarak en fazla kârı da Şahenk yapacak. :)

Kanal D zirvede olacak
Arka Sokaklar Pazartesi Acun'u geçer
ÖBGZK salı günü zirvede olmaya devam eder
Veda AB de Babalar ve Evlatlarını geçebilir (Babalar ve Evlatları mafya + dram dizisiymiş AB'lik değil bence)
Yalan Dünya düşer bence (Ben izlemeyi bıraktım 3-4 bölümdür)
Kötü Yol Cumartesi düşer bence
Umutsuz Ev Kadınları yeni hikayeye göre artabilir
Sultan, Kanıt, Kayıp Şehir ve Ben bilmem eşim biliri unuttun. Hatta Beyaz Show bile var :D

Kanıt'ın yeni günü Pazar PT-2 olur bence. Kayıp Şehir ise pazar PT-1 olur. Cumartesi PT-2'de de Umutsuz Ev Kadınları yayınlanır bence. Belki Kanıt ile Umutsuz Ev Kadınları yer de değiştirebilir :)

Kanıt'ın yeni günü Pazar PT-2 olur bence. Kayıp Şehir ise pazar PT-1 olur. Cumartesi PT-2'de de Umutsuz Ev Kadınları yayınlanır bence. Belki Kanıt ile Umutsuz Ev Kadınları yer de değiştirebilir :)

Kanal D'nin yeni sezona başlarken dizinin gününü değiştirmesi görülmüş birşey değil. Hatta normalde bile bu kadar değişiklik yapmaz. En fazla 1 dizinin yerini değiştirir

:D ee daha ne olsun hemen düşürdüler Kanal D'yi Acun Show da da vardı ama 1.kanal olamadı. Star da acun + muhteşem yüzyıl var diğer dizileri tutacak mı belli değil bence

Showda Acun+ Muhtesem+ Feriha+ Pis Yedili varken bile zirvede olamadı. Yeni Sezonda belli olur elbet. Yaz için de zirvede olmaz deniliyordu. Ama sürpriz yaptı

kanal çok kötü bu sene veda ılk 5 e gırerse sanslı suskunşar veda ya fark atar vadi3 e katlar

- - - Ekleme - - -

Showda Acun+ Muhtesem+ Feriha+ Pis Yedili varken bile zirvede olamadı. Yeni Sezonda belli olur elbet. Yaz için de zirvede olmaz deniliyordu. Ama sürpriz yaptı

oldu bırıncı sen ole san ..

kanal çok kötü bu sene veda ılk 5 e gırerse sanslı suskunşar veda ya fark atar vadi3 e katlar

- - - Ekleme - - -

oldu bırıncı sen ole san ..

Yapma Kreys. Suskunlar çok fazl reyting almıyor. Ortalaması 4. Veda Vadiyi geçecek bu bir gerçek. Sende bir konuda Kanal D armut toplamiyor ya. Totalde zirvede yer alır diyorsun bir konuda almaz diyorsun. Karar ver artık

Son düzenleme: