bu kadar taraflı yorum yapılamaz heralde revan a bak ya sana kalsa hepsi 10 reyting farkla zirvede zaten en basitinden söyleyecem pazar 2.olur demişsin buna kendin inanıyon mu umutsuz en son 3 e mi ne düşmüştü farklı desenlerden fark yiyodu acun u saymıyom bile yalan dünya desen totalde inanılmaz düşmüş ab de zirveyi kaybetmişti öbgzk desen 11 e kadar düşmüştü şimdi karşısına ustura kemal ve son yaz geliyo şansı yok kuzey güney idare ediyo o günü ama zirve şansı yok perşembe ne olacağı belli değil zirveyi bırak starı geçecek mi perşembe bence o bile zor pazartesi desen fatih ve karadayı arka sokakları ezer geçer ab de ilk 10 a girememe durumu var
Sonra beni kışkırtıyor diyorsun. Yahu sana ne? Bu benim yorumum. Sana kalsa Kanal D yazın 4cü olacaktı. Rakiplerine fark attı
Taraflı yorumu sen yapıyorsun. 8 reytingli bir Vadi aldı diye atv'yi zirveye koydun hemen. Senden başka atv zirvede olacak diyen yok. OBGZK 11e düstuyse Vadi 8e dustu. Ama Memati ayrılsa da Vadi 20 alacak ama OBGZK 7ye mi dusecek? Herzamanki şike ve ya TNT yorumlarını yapacaksan boşuna yorulma. Atv'de de 8 aldığını gorduk. Ben boyle konulara kışkırmam. İstediğini soyleyebilirsin. Ama şunu unutmanher sezon çok bomba olacak denilen Vadi kanalının elinde patlıyor.
Sana bir şey ispat etmek mumkun degil zaten. O yüzdrn eylülde görüşürüz. Umarım TNS şikeci olmaz ve ya Kanal D atv'ye baskı yapıb surekli reklam arasi vermez Vadiye
Son düzenleme: