"Kurtlar Vadisi Pusu" Dizisinin Yeni Sezonu Ne Zaman Başlıyor ? | İlk Kez FavoriForumum'da!

adam4 ceza almamak için bişey yazmıyom gören görüyo :d kendini bu durumlara düşürme bizle niye uğraşıyon ki :D

- - - Ekleme - - -

vadi farkı :D

Benim kimseyle uğraştıgım falan yok.KVP'yi böyle uçuruyosunuz ya 30 reyting falan.Onlara gülüyorum sonra sen çıkıyon birde Vadi farkı 50 bile alır diyon.
KVP ömrü hayatında kaç kere 30 reytingi gördükü 10.sezonunda göğe vuruyosunuz diziyi.
Sonra gelmişsin burda eski reytinglerde Avunuyosunuz.Kim bilir kaç yıl önceki reytinglerdir.
Neyse boşver Eylülde hepiniz Vadiyi arıyacaksınız listede.Ama 2.sırada değişmeyen sonuç.
O zamanda TNS'mi şikeci olur bilemem.Ama memati kesin vurulur 3-5 kere daha.

Benim kimseyle uğraştıgım falan yok.KVP'yi böyle uçuruyosunuz ya 30 reyting falan.Onlara gülüyorum sonra sen çıkıyon birde Vadi farkı 50 bile alır diyon.
KVP ömrü hayatında kaç kere 30 reytingi gördükü 10.sezonunda göğe vuruyosunuz diziyi.
Sonra gelmişsin burda eski reytinglerde Avunuyosunuz.Kim bilir kaç yıl önceki reytinglerdir.
Neyse boşver Eylülde hepiniz Vadiyi arıyacaksınız listede.Ama 2.sırada değişmeyen sonuç.
O zamanda TNS'mi şikeci olur bilemem.Ama memati kesin vurulur 3-5 kere daha.
:d Vadi Düşmanları işte napsınlar gülüp geçiyorum:)

adam4 aynı işte total ab arada 0.10 fark var :d :d vadi farkı diyecen geçecen :D

- - - Ekleme - - -

aga behzatın en yüksek reytingini 10 la çarp yine yetişemez vadiye :d :d

Dene istersen 3'e katlar vadiyi.
Ayrıca Behzatın kalite farkı yeter.

- - - Ekleme - - -

Ayrıca ben çıkıyorum.
Eylülde görüşmek üzere.2hafta yokum forumda.

adam4 biz vadi 30 alır falan demiyoz benim tahminim ilk bölüm için 12-15 arası bunu belirttim birçok konuda :D

adam4 7 eylül sabahı burda bekliyoruz seni inşallah gelirsin :D

- - - Ekleme - - -

bu arada güle güle :d

Konuyda sadece bunu soracağım takasa
Cocuklarduymasin kışkırtıcı mesaj yazıyor sonra bunu siliyor, Onur alıntı yaparken mesaj değiştiriyor, "ilkokullu" diyor ve ceza almamak icin hemen siliyor. Sence bu doğru mu?

Sütten ağzı yanan yoğurtu üfleyerek yermiş. 4 yıl boyunca Kanal D ve Berenden ağzı yandığı için Veda`ya dikkat ediyor. Bu sefer de Fahriyeden Evcenden ağzı yanmasın diye. Bunu inkar edemezsiniz. Besbelli ortada. Her zaman en az 15 eylülden sonra sezon açan Vadi bir-bire sezonu erken açtı. Bu da bir nevi korku
oha Türkçen Süper :U