adam4 ceza almamak için bişey yazmıyom gören görüyo kendini bu durumlara düşürme bizle niye uğraşıyon ki
- - - Ekleme - - -
vadi farkı
- - - Ekleme - - -
Süpermiş Be Reytingler
vadi farkı
Süpermiş Be Reytingler
Olm Sen de O zaman benimle düzgün konuş.Sizin Şiveden Bana ne En Güzeli Erzurum ŞivesiŞiven o kadar düzgünse düzgün algıalrsın olur biter.
La'ya falan bu kadar takılmayın zaten.
Ayrıca reytinglerin hepsi farklı takas.Tam koy hella olsun sana diyecem.
Burası Ankara şive böyle napalım.
Muhteşim ve Behzat ın hayatında göremedği reytingler bunlar.Biz Avunuyoruzsa Siz Napıyrsunuz BilememBunlarla Avunun işte
Muhteşim ve Behzat ın hayatında göremedği reytingler bunlar.Biz Avunuyoruzsa Siz Napıyrsunuz Bilemem
Aynenadam4 aynı işte total ab arada 0.10 fark var vadi farkı diyecen geçecen
- - - Ekleme - - -
aga behzatın en yüksek reytingini 10 la çarp yine yetişemez vadiye
adam4 ceza almamak için bişey yazmıyom gören görüyo kendini bu durumlara düşürme bizle niye uğraşıyon ki
- - - Ekleme - - -
vadi farkı
Vadi Düşmanları işte napsınlar gülüp geçiyorumBenim kimseyle uğraştıgım falan yok.KVP'yi böyle uçuruyosunuz ya 30 reyting falan.Onlara gülüyorum sonra sen çıkıyon birde Vadi farkı 50 bile alır diyon.
KVP ömrü hayatında kaç kere 30 reytingi gördükü 10.sezonunda göğe vuruyosunuz diziyi.
Sonra gelmişsin burda eski reytinglerde Avunuyosunuz.Kim bilir kaç yıl önceki reytinglerdir.
Neyse boşver Eylülde hepiniz Vadiyi arıyacaksınız listede.Ama 2.sırada değişmeyen sonuç.
O zamanda TNS'mi şikeci olur bilemem.Ama memati kesin vurulur 3-5 kere daha.
adam4 aynı işte total ab arada 0.10 fark var vadi farkı diyecen geçecen
- - - Ekleme - - -
aga behzatın en yüksek reytingini 10 la çarp yine yetişemez vadiye
Sesli Güldüm Bence Bunu Komik Bölüme KoyalımDene istersen 3'e katlar vadiyi.
Ayrıca Behzatın kalite farkı yeter.
- - - Ekleme - - -
Ayrıca ben çıkıyorum.
Eylülde görüşmek üzere.2hafta yokum forumda.
Bay.Oh Be Forum SessizDene istersen 3'e katlar vadiyi.
Ayrıca Behzatın kalite farkı yeter.
- - - Ekleme - - -
Ayrıca ben çıkıyorum.
Eylülde görüşmek üzere.2hafta yokum forumda.
İsterse bu hafta başlasın.Veda geldimi elleriyle verecek zirveyi.
oha Türkçen Süper :U
Sütten ağzı yanan yoğurtu üfleyerek yermiş. 4 yıl boyunca Kanal D ve Berenden ağzı yandığı için Veda`ya dikkat ediyor. Bu sefer de Fahriyeden Evcenden ağzı yanmasın diye. Bunu inkar edemezsiniz. Besbelli ortada. Her zaman en az 15 eylülden sonra sezon açan Vadi bir-bire sezonu erken açtı. Bu da bir nevi korku