İbretlik Cezalar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

capslock

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
18
Puanı
159
cidden bıktım forumu büyük ölçüde bırakıcam okullar açıldığında, yok böyle bi saçmalık ya bu mesaj kışkırtıcıymış

Orijinal Mesaj:
ne alaka :biggrin:

vadiciler çiğdem batur dicek çok açık gerçi maymun oynasa best model revan güzel sözdü :d

adam marttaki olayı paylaşmış nette bunun için kullanılan mağara tabirini yazdım kışkırtıcıymış kahkaha attım buna

Orijinal Mesaj:
mağaradan yeni mi çıktın ?

adamlar ibretlik saçma konular açıyor normal bi insan acun tns gelince ne yapar diye bi konu açmaz anca konu kasıyosa açar yeter ya nesi kışkırtıcı

Orijinal Mesaj:
bu konuyu kaç saat düşündün ?

adamlar kıvırma der ceza yok mağaradan yeni mi çıktın deriz ceza var ulan herşeyi niye ciddiye alıyon oyşş cularda ban yesin o zaman.

forumu eylülde bırakıcam anca futbuya girerim o kadar gına geldi. beyazsoy ve kvp1905te gidince tek başıma kaldım iyice tepeye çıktılar birazdan bunuda kitleyip 3 puan verirler forum çok huzurlu ya. mod olmuşunuz internet ten haberiniz yok bi hakaretin algılanması saatler sürüyor ya yok böyle bişey.

not: konuya girip saçmalamayın açık ve net
not2: konuya girip saçmalamayın açık ve net
not3: konuya girip saçmalamayın açık ve net
not4: konuya girip saçmalamayın açık ve net

not5: bi uyarıyı tek seferde yapmak yeterli olmuyor bazen iyice anlaşılsın dediğim saç-ma-la-ma-yın

not6: bu konuya 3 puan verilecek forumda huzur varya
not7: buna 3 puan verirsen alemtonunkinede vericen paşa paşa

not8: bazıları 4-5 kere yazıncada anlamıyor sanırım sonra cezayı biz alıyoruz

Son düzenleme:
İlk mesaja verilen ceza gerçekten biraz haksız olmuş.
Ben kaç defa söylüyorum. Şahsına söylenilen laflara ceza verilmeli. Ben bir diziyi beğenmiyorum. Hakaret etmediyim sürece diziyi istediğim kadar yerden yere vururum. Ama diziye soylenilen laflara da kışkırtıcı mesaj cezası geliyor. Ve bu dizi sadece Vadi. Fatmagulun Final bolum reytinglerinde Fatmagul dizisine neler denmiş. Ama ceza yok. Çunki, laf diziye edildi şahsa değil. Bence yonetim bunu bir düşunsün. Şahsa edilen kıskirtici mesajlara ceza verilsin

Son düzenleme:
kardeş 5 kere yazdım kaç tane daha yazmam gerekli ?

- - - Ekleme - - -

adamlar ibretlik alemtonun konusu forum huzurunu kaçırmaya yönelikti (cezalara karşıyım ama kurallara göre öyle) hiçbi ceza verilmedi, o kadar kıvırma dediler yine ceza yok, çd futbuda şikenin ağa babasını yaptı onada ceza yok ?????

Karşıdaki kişi ya da kişilere kışkırtmaya yönelik birçok ceza almıssın ve birçoğunu rahatlıkla doğru diyebilirim. O ceza alan üye kimliğini bıraksan çok iyi olacak. :)

siz ceza veren yönetim kimliğini bıraksanız çok iyi olacak. o yazdığım mesajlardan kışkırabilecek normal bi insan yok. onlara gelene kadar vadicilerin özenle saçmaladıkları mesajlara verin

siz ceza veren yönetim kimliğini bıraksanız çok iyi olacak. o yazdığım mesajlardan kışkırabilecek normal bi insan yok. onlara gelene kadar vadicilerin özenle saçmaladıkları mesajlara verin

Hakettiysen veririz.Günde kaç şikayet geliyor haberin var mı?

mağaraya ceza veriyosan oyşculara da vericen bu kadar basit. internet kültürünüz yoksa mod da olmayın

- - - Ekleme - - -

Hakettiysen veririz.Günde kaç şikayet geliyor haberin var mı?

mağaradan yeni mi çıktın ? kışkırdın mı ? ben mi dedim sana mod ol diye ?

kardeş 5 kere yazdım kaç tane daha yazmam gerekli ?

- - - Ekleme - - -

adamlar ibretlik alemtonun konusu forum huzurunu kaçırmaya yönelikti (cezalara karşıyım ama kurallara göre öyle) hiçbi ceza verilmedi, o kadar kıvırma dediler yine ceza yok, çd futbuda şikenin ağa babasını yaptı onada ceza yok ?????
Sen Banlanmadığına şükret ak partiye laflar atıyosun yok koyunmuş ,bana laf atıyosun,yaklaşık her mesajında hakaret var biraz kendini topla bence

Son düzenleme:
Galiba internet kültürün olduğu için clupı kılap olarak yazıyorsun :)

BKNZ: Alexandra Stan ff grubu.

hahaha dedim her şeyi ciddiye almayın diye ergen misin arkadaşım :d :d :d güldürdün akşam akşam bide böylelerini mod yapıyolar ya :F :F :F

- - - Ekleme - - -

bu konu her turlu tartisma.bu arada maymun demissin gelmesin mi ceza?

o mesaj ironi anlamıyon mesajda yazma

- - - Ekleme - - -

Al sana bir örnek burada kışkırtıcı mesaj var
tüm yıl perşembeleri reytingler tüm türkiyede ölçülmüyor diyen ben miydim :(

- - - Ekleme - - -

Sen Banlanmadığına şükret ak partiye laflar atıyosun yok koyunmuş ,bana laf atıyosun,yaklaşık her mesajında hakaret var biraz kendini topla bence

akpye istediğimi derim kimse karışamaz. koyunda davranış biçimidir

- - - Ekleme - - -

Gonderilen mesaj: İbretlik Cezalar

Kullanici: Danger UA!
Suc: Karşıdaki Kişiyi Kışkırtıcı Mesaj Yazmak
Derecesi: 1

Yonetici Notu:
Kullaniciya Mesaj:
Arslan Bey'i ve Fks14'ü bir yönetici olarak yok saymak! 1 puan ceza aldin, bir daha tekrarlanmamasi dilegiyle!

Orijinal Mesaj:
Arslan Bey ve Fks 14 yönetici değil zaten.

al ibret almaya devam

Hepsini hak ediyon :d

hay verin işte şuna 5 kere not yazmışım artık sorma hakkım var algıda problem mi var ?

- - - Ekleme - - -

Yonetici Notu:
Forumun huzurunu kaçırmaya yönelik

Kullaniciya Mesaj:
Saçmalayan mod kelimesinden dolayı...

Orijinal Mesaj:
13kyı 10 dkda yap hele 32 dklığı demiyorum ben

yeteri kadar vadi izlememişsin

- - - Ekleme - - -

yine saçmalayan bi mod silmiş mesajımı adam kafasına göre siliyor yeter be

al bak en ibretliği bu sanki forum cennet gibi sakinde saçmalayan mod diyince ceza alıyoruz 😱mg:😱mg:

hay verin işte şuna 5 kere not yazmışım artık sorma hakkım var algıda problem mi var ?

- - - Ekleme - - -

Yonetici Notu:
Forumun huzurunu kaçırmaya yönelik

Kullaniciya Mesaj:
Saçmalayan mod kelimesinden dolayı...

Orijinal Mesaj:
13kyı 10 dkda yap hele 32 dklığı demiyorum ben

yeteri kadar vadi izlememişsin

- - - Ekleme - - -

yine saçmalayan bi mod silmiş mesajımı adam kafasına göre siliyor yeter be

al bak en ibretliği bu sanki forum cennet gibi sakinde saçmalayan mod diyince ceza alıyoruz 😱mg:😱mg:
Ha tastamam :d

- - - Ekleme - - -

insanca dedik 5 kere yazdım okuduğunu anlamıyosan camdan atla yada konuya girme, yeter

- - - Ekleme - - -

engelledim seni. sende beni engelle daha az saçmalarsın adam 5 kere yazılımış şeyi anlamıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...