cidden bıktım forumu büyük ölçüde bırakıcam okullar açıldığında, yok böyle bi saçmalık ya bu mesaj kışkırtıcıymış
Orijinal Mesaj:
ne alaka :biggrin:
vadiciler çiğdem batur dicek çok açık gerçi maymun oynasa best model revan güzel sözdü
adam marttaki olayı paylaşmış nette bunun için kullanılan mağara tabirini yazdım kışkırtıcıymış kahkaha attım buna
Orijinal Mesaj:
mağaradan yeni mi çıktın ?
adamlar ibretlik saçma konular açıyor normal bi insan acun tns gelince ne yapar diye bi konu açmaz anca konu kasıyosa açar yeter ya nesi kışkırtıcı
Orijinal Mesaj:
bu konuyu kaç saat düşündün ?
adamlar kıvırma der ceza yok mağaradan yeni mi çıktın deriz ceza var ulan herşeyi niye ciddiye alıyon oyşş cularda ban yesin o zaman.
forumu eylülde bırakıcam anca futbuya girerim o kadar gına geldi. beyazsoy ve kvp1905te gidince tek başıma kaldım iyice tepeye çıktılar birazdan bunuda kitleyip 3 puan verirler forum çok huzurlu ya. mod olmuşunuz internet ten haberiniz yok bi hakaretin algılanması saatler sürüyor ya yok böyle bişey.
not: konuya girip saçmalamayın açık ve net
not2: konuya girip saçmalamayın açık ve net
not3: konuya girip saçmalamayın açık ve net
not4: konuya girip saçmalamayın açık ve net
not5: bi uyarıyı tek seferde yapmak yeterli olmuyor bazen iyice anlaşılsın dediğim saç-ma-la-ma-yın
not6: bu konuya 3 puan verilecek forumda huzur varya
not7: buna 3 puan verirsen alemtonunkinede vericen paşa paşa
not8: bazıları 4-5 kere yazıncada anlamıyor sanırım sonra cezayı biz alıyoruz
Orijinal Mesaj:
ne alaka :biggrin:
vadiciler çiğdem batur dicek çok açık gerçi maymun oynasa best model revan güzel sözdü
adam marttaki olayı paylaşmış nette bunun için kullanılan mağara tabirini yazdım kışkırtıcıymış kahkaha attım buna
Orijinal Mesaj:
mağaradan yeni mi çıktın ?
adamlar ibretlik saçma konular açıyor normal bi insan acun tns gelince ne yapar diye bi konu açmaz anca konu kasıyosa açar yeter ya nesi kışkırtıcı
Orijinal Mesaj:
bu konuyu kaç saat düşündün ?
adamlar kıvırma der ceza yok mağaradan yeni mi çıktın deriz ceza var ulan herşeyi niye ciddiye alıyon oyşş cularda ban yesin o zaman.
forumu eylülde bırakıcam anca futbuya girerim o kadar gına geldi. beyazsoy ve kvp1905te gidince tek başıma kaldım iyice tepeye çıktılar birazdan bunuda kitleyip 3 puan verirler forum çok huzurlu ya. mod olmuşunuz internet ten haberiniz yok bi hakaretin algılanması saatler sürüyor ya yok böyle bişey.
not: konuya girip saçmalamayın açık ve net
not2: konuya girip saçmalamayın açık ve net
not3: konuya girip saçmalamayın açık ve net
not4: konuya girip saçmalamayın açık ve net
not5: bi uyarıyı tek seferde yapmak yeterli olmuyor bazen iyice anlaşılsın dediğim saç-ma-la-ma-yın
not6: bu konuya 3 puan verilecek forumda huzur varya
not7: buna 3 puan verirsen alemtonunkinede vericen paşa paşa
not8: bazıları 4-5 kere yazıncada anlamıyor sanırım sonra cezayı biz alıyoruz
Son düzenleme: