13 Ağustos 2012 Pazartesi Reyting Sonuçları

Ben Bilmem Esim Bilir ve Sultan'i izledim , her ikiside iyi gitmisler.

Ben Bilmem Esim Bilir total'de 5.75 reyting'le zirvede , ab'de 5.5 reyting alarak her 2.grupta'da iyi gitmis.

Sultan bu hafta dusus yasamis , ama yine 4.8 reytingle ikinci sirada yer alarak iyi gitmis , ab'de 5.8 reyting alarak daha iyi gitmis.

Hayatimin Rolu dustu diye gecen hafta cok sevinenler oldu , Star Tv sok yasio gecen hafta diye , ama bu hafta iyice toparlanir , Hayatimin Rolu total'de 3.3 reyting'le 8.sirada yer almis , ab'de 6.3 reytingle zirvenin sahibi olmus.

Umarim SBT'de düsük reytingler alan diziler TNS'de yüksek reyting alirlar ve haksizliga ugramazlar..

Sen hangi dizilerden ümitlisin TNS'de Lordly? Yani sence hangi diziler TNS'de yüksek reyting alacaklar SBT'ye göre ?

Aslında şuan ne olacağını kestiremiyorum. Tns'nin açıkladığı veritabanına göre a/b grubunun etkisi azalmış. Bu durumda total'i a/b'sinden yüksek olanlar daha da artacak. Örneğin Stv dizileri atak yapabilir. Ama bu seçtikleri deneklere de bağlı bir durum. Bundan dolayı Tns reytinglerini incelemeden yorum yapamıyorum. :)

Tam bir A/B dizisi olmuş :)

[TABLE="class: cms_table_gridtable"]
[TR="class: cms_table_evenRow"]
[TD]1[/TD]
[TD] HAYATIMIN ROLÜ[/TD]
[TD] STAR TV[/TD]
[TD] 20:59:18[/TD]
[TD] 22:54:44[/TD]
[TD] 01:26:55[/TD]
[TD] 6,34[/TD]
[TD] 22,91[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

HAYATIMIN ROLÜ kral müzik gibi 6 7 dakika çok önemli şarkıcıların şarkılari çalıyor müzik'lerde güzel seçiliyor ab kitlesini ele geçirmesinin nedeni budur

pt2 de çok rahat devam eder yayin hayatına yeni sezonda

[TABLE="class: cms_table_gridtable"]
[TD]1[/TD]
[TD]HAYATIMIN ROLÜ[/TD]
[TD]STAR TV[/TD]
[TD]20:59:18[/TD]
[TD]22:54:44[/TD]
[TD]01:26:55[/TD]
[TD]6,34[/TD]
[TD]22,91[/TD]
[/TR]
[TR="class: cms_table_oddRow, bgcolor: #FFFFFF"]
[TD]2[/TD]
[TD]SULTAN[/TD]
[TD]KANAL D[/TD]
[TD]21:19:48[/TD]
[TD]23:37:54[/TD]
[TD]01:44:19[/TD]
[TD]5,89[/TD]
[TD]22,09[/TD]
[/TR]
[TD]3[/TD]
[TD] BEN BİLMEM EŞİM BİLİR[/TD]
[TD]KANAL D[/TD]
[TD]19:43:24[/TD]
[TD]21:19:48[/TD]
[TD]01:14:42[/TD]
[TD]5,51[/TD]
[TD]20,69[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Hepsini İzledim
Birinciliği Hakediyor Hayatımın Rolü
Dizi Böyle Devam Ederse Arka Sokakları da Ezer Geçer

Ben bu reytinglere inanmıyorum.dizifilm de sultan totalde 5 reytingi geçerek ikinci burda 4 reytingle.Orda hayatımın rolü 5.oluyor burda 8. hangisi doğru şaşırdım valla.Biri açıklayabilir mi ?

sbt yine sapıtmış. sultanın ab si daha fazla gelmiş :D :D bügünki ab reytingleri kafayı yemiş sanırım

Sultan'ın ab reytingi son iki haftadır total reytinginden yüksek geliyor totalde düşüş söz konusu yeni sezonda hangi gün yayınlanacağı merak konusu Ben Bilmem Eşim Bilir iyi reytinglerle yayın hayatına devam ediyor inşallah yeni sezonda arka sokakların tekrarı yerine koyulur Hayatımın Rolü gerçekten yazın süpriz projelerinden birisi oldu bu reytingleri fazlasıyla hakediyor 🙂

Sultan'ın ab reytingi son iki haftadır total reytinginden yüksek geliyor totalde düşüş söz konusu yeni sezonda hangi gün yayınlanacağı merak konusu Ben Bilmem Eşim Bilir iyi reytinglerle yayın hayatına devam ediyor inşallah yeni sezonda arka sokakların tekrarı yerine koyulur Hayatımın Rolü gerçekten yazın süpriz projelerinden birisi oldu bu reytingleri fazlasıyla hakediyor 🙂
Arka Sokakları kaldıracağını sanmam Kanal D'nin. Zaten haber öncesi tekrarlarıyla kışın 7 reytinge ulaşıyor. Kaldırması mantıklı mı sence? Ben bilmem Eşim Bilir belki de o saatte o reytinglere ulaşamaz :)

Arka Sokaklar'in tekrari'nin 9 reyting almisligi bile var , BBEB iyi gider ama okadar'da fazla alamaz.

Sultan ve Hayatimin Rolü basarili gitmisler. Tebrik ederim iki yapimi da..

Hayatımın rolü abde destan yazmış totaldede iyi gitmiş bbeb iyi gitmeye devam etmiş sultan iyi gitmiş

O yüzden 19.30-20.30 arası yayınlanmasının taraftrıyım. 30 dakika da dizi özeti verirler, 21.00 gibi Yeni Bölüm Başlar
Oyle olsa iyi olur'du ama bence olamaz nedense , Kanal D , dizi ozetleri'ni uzun veriyo (Fatmagul'un Sucu Ne? , Oyle Bir Gecer Zaman Ki) mesela bu diziler 20:00'de basliyodu ozetleri , ben Fatmagul'u izlerken 21:00 yeni bolum basliyodu cogu kez , yani 1 saat ozet veriyo cogu kanal D , reklamlar'da 10 dakika diyelim 20-25 dakika ozet bence vermez , cok az bence ,bekleyelim gorelim bakalim nezaman olucak , hem dizilerin ozetleri'de mesela o dizilerin 6-7 reyting aliyodu yani bence o saatte olmaz , ozetler'de cok izleniyo.

Son düzenleme:
Atvde kmoi oranlarını artırarak kanalını sevindirmiş. Hz ömer kötü gitti yine

Hayatımın Rolu senaristini tebrik etmek lazım çok güzel bir bölümdü.
Dizi kış sezonunu garantiledi gibi.Kışın 10 reytinge merdiven dayayabilir ama hiç belli olmaz.

Hayatımın Rolu senaristini tebrik etmek lazım çok güzel bir bölümdü.
Dizi kış sezonunu garantiledi gibi.Kışın 10 reytinge merdiven dayayabilir ama hiç belli olmaz.

Buna kendin inanıyor musun. :D 10 reyting. Güldürmeyin adamı. Okullar başlayacak üstelik. 10 reytingi nasıl görsün. Öyle bir ihtimal yok. :D