13 Ağustos 2012 Pazartesi Reyting Sonuçları

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
51,287
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
reyting.gif

Program sıralamaları belli oldu.

Son düzenleme:
SBT anlık veri paylaşmaya kısa bir süre ara vermiştir, program sıralamaları yarın konuda olacaktır. :)

Sbt giderayak işleri sermeye başladı. :d

Hayatımın Rolü ne yapacak bakalım. Toparlanırsa iyi olur.

Prestij filminden de iyi reyting bekliyorum. Güzel film ama kaliteli filmler reyting alamıyor sbt saçmalığında. :D Bu nedenle Prestij de iyi gitmeyebilir...

Sbt giderayak işleri sermeye başladı. :d

Hayatımın Rolü ne yapacak bakalım. Toparlanırsa iyi olur.

Prestij filminden de iyi reyting bekliyorum. Güzel film ama kaliteli filmler reyting alamıyor sbt saçmalığında. :D Bu nedenle Prestij de iyi gitmeyebilir...

Prestij filmi en iyi 25 film arasında benim gözümde çok kafa gereken bir film akasya duragini izleyen seyircinin anlayacagi türden değil

Sultan dizisini izliyorum. Reklam aralarinda Hayatimin Rolü..

sbt den kurtulmak istiyorum artık :(

- - - Ekleme - - -

sbt den kurtulmak istiyorum artık :(

Yalnız yağmurdan kaçarken doluya tutulmayız umarım.

Tns'den iyi şeyler bekliyoruz. :)

Yalnız yağmurdan kaçarken doluya tutulmayız umarım.

Tns'den iyi şeyler bekliyoruz. :)

Umarim SBT'de düsük reytingler alan diziler TNS'de yüksek reyting alirlar ve haksizliga ugramazlar..

Sen hangi dizilerden ümitlisin TNS'de Lordly? Yani sence hangi diziler TNS'de yüksek reyting alacaklar SBT'ye göre ?

hayatımın rolü ab de napmis öle :D 2.5 reyting yükselmis tekrar birinciligi almıs dagitmis ortaligi :D

[TABLE="class: gridtable"]
[TR="class: evenRow"]
[TD]1[/TD]
[TD]HAYATIMIN ROLÜ[/TD]
[TD]STAR TV[/TD]
[TD]20:59:18[/TD]
[TD]22:54:44[/TD]
[TD]01:26:55[/TD]
[TD]6,34[/TD]
[TD]22,91[/TD]
[/TR]
[TR="class: oddRow, bgcolor: #BBCCFF"]
[TD]2[/TD]
[TD]SULTAN[/TD]
[TD]KANAL D[/TD]
[TD]21:19:48[/TD]
[TD]23:37:54[/TD]
[TD]01:44:19[/TD]
[TD]5,89[/TD]
[TD]22,09[/TD]
[/TR]
[TR="class: evenRow"]
[TD]3[/TD]
[TD]BEN BİLMEM EŞİM BİLİR[/TD]
[TD]KANAL D[/TD]
[TD]19:43:24[/TD]
[TD]21:19:48[/TD]
[TD]01:14:42[/TD]
[TD]5,51[/TD]
[TD]20,69[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Son düzenleme:
Hayatımın Rolü bir hafta düşüş yaşadı diye çoğu kişi düşüşe devam eder dedi ama sonuçlardan anlaşılacağı gibi bu dizi yeni sezonu garantiledi 🙂

Ben Bilmem Eşim Bilir fırtınası devam ediyor. Program neredeyse her gün totalde zirvede

Sultan'ın eskiden AB'si az olurdu, şimdi AB'si totalden daha iyi. İyi sonuçlar almış

Hayatımın Rolüdizisine bravo. AB'de büyük atak yapmış. Yaz dizisi olarak Starın en yuksek reytingini alarak 6 reytingi geçmiş AB'de. Totali de iyi. Umarı. sudan Bıkmış balıklar da bugun yukselir

Totalde ilk 10'nun 6sını Kanal D kaplamış.
Günün kazananları: Kanal D ve Star

Vayy be Hayatımın Rolü yıkmış ortalığı. a/b'de 6 küsür reyting.

Total'de de biraz toparlansa iyi olur çünkü yeni sezonda bu halde dayanamaz...:D

Prestij biraz daha iyi gidebilirdi ama yine de yeterli reytingi almış diyebiliriz a/b'de...

Son düzenleme: