FF Sorgu Odası - Hafta 17- Sorgudaki İsim: vhp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Besalet Senden biraz çekiniyorum,İsminden olsa gerek,BESALET 😉 Nedenini bilmiyorum, iyi biri olduğundan şüphem yok..

İsmimden mi :D Gerçek isimim değil zaten de BesaleT'in anlamı yiğitlik demek o kadar çekincek bi şey yok :D Bazen sert çıkıyorum ondan olabilir çekingenliğin :D

Neyse adres teşkil olmayayım mesajları sileyim. :D

Sanal ne de olsa burası. :D

Tesekkür ederim.

Bir toplum içerisinde aile olmasi gereken kisilerin birbirine düsman olmasini nasil degerlendiriyorsun ?

Yillar sonra seni televizyonda görebilecekmiyiz?

Hayallerin arasinda bu yer aliyor mu ? Ünlü olmak, söhret olmak.. ?

Tesekkür ederim.

Bir toplum içerisinde aile olmasi gereken kisilerin birbirine düsman olmasini nasil degerlendiriyorsun ?

Bence Gereksiz Davranışlar Bunlar.Toplum içinde sevilip sayılmak kadar güzel bişey var mı? Ben Böyle durumlarda genelde susarım,konuşmamayı tercih ederim,kimseyle tartışmaya giremem,gereksiz çünki,gelip geçici.Şu üç günlük dünyaya düşman olmaya gelmedik. Karşılıklı Oturup Konuşmakve Anlaşmaya varmak En iyisi !

- - - Ekleme - - -

Yillar sonra seni televizyonda görebilecekmiyiz?

Hayallerin arasinda bu yer aliyor mu ? Ünlü olmak, söhret olmak.. ?

İnşallah Görürüsünüz.. Medya Okuyup İyi Biryerlere Gelmek istiyorum,Bu Herhangi bir dal olabilir, gaetecilik kameramanlık,yönetmenlik,oyunculuk, vs.

Dediginde haklisin..

Ama insanlar fikirlerini sundugunda hemen elestiri aliyorlar, sürekli tartismalar, sürekli münakaşa eden insanlar.. Halbuki nefret edilmek çok agirdir..

Neyse her sey olacagina varir.

Oyunculuk yapmak istiyorum diyorsun, peki ne tür dizilerde olmayi tercih ediyorsun? (Drama, komedi, polisiye, aksiyon, dönem)

Dediginde haklisin..

Ama insanlar fikirlerini sundugunda hemen elestiri aliyorlar, sürekli tartismalar, sürekli münakaşa eden insanlar.. Halbuki nefret edilmek çok agirdir..

Neyse her sey olacagina varir.

Oyunculuk yapmak istiyorum diyorsun, peki ne tür dizilerde olmayi tercih ediyorsun? (Drama, komedi, polisiye, aksiyon, dönem)

Dram dizilerini daha çok seviyorum, ama dönem dizilerindede oynarım yani :)

En çok hangi yapim sirketleriyle çalismak istiyorsun ?

Ben yine klasik soruyla giriş yapayım.

Benim hakkımda ne düşünüyorsun ?

Ben yine klasik soruyla giriş yapayım.

Benim hakkımda ne düşünüyorsun ?

Yorumlarınız Gerçekten çok güzel ve kaliteli, forumda sevilen birisiniz ve sakinliğinz aynı bana benziyor, sabırlı birine benziyorsunuz,yorumlarınızı dikkate alacağım :)

Bir insanin çok çaba verdigi bir seyin karsiligini almamasini nasil degerlendiriyorsun ?

Ask-i Memnu'nun tekrarlarini izliyormusun ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...