FF Sorgu Odası - Hafta 17- Sorgudaki İsim: vhp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şuan Mobilden Cevaplıyorum.
Ve genelde mobilden griyorum :)

En sevdiğin spor dalı ?
En sevdiğin renk ?
En sevdiğin yemek ?
İleriye dönük planların ?

Benim hakkimda ne dusunuyorsun? (Forumumuzun klasik sorusudur ve her sorgu odasina giren kisi bu sorudan nasibini alir. Ancak kotu yorum yapacagim diye bu soru pek sorulmadi bana. :D )

En çok basketi severim.
En sewdiğm renk Krem
En sewdiğm yemek Pilav dır.
İlerde Medya Okuyup,Bir radyo yada televizyonda çalışmak istiyorum.

Olimpiyatlardaki Türk sporcularının hayal kırıklığı uğrattığına katılıyor musun ?

Ben Seni Sewdım Esra.İyi bir üyesın.yeni üye olmama rağmen Sanki uzun süredir tanıyormuş gbiyim seni.yorumlarını sewiyorum.ilgi çekici.bu arada gtmenede üzülüyorum.

- - - Ekleme - - -

orçun sporla pek aram yok aslında şimdi ne söylesem yanlş olur :) sadce fenerbhçeyi tutuyorum ama bna fenerdeki oyuncuları say desen sayamam yani.o derece :)

Son düzenleme:
Ben Seni Sewdım Esra.İyi bir üyesın.yeni üye olmama rağmen Sanki uzun süredir tanıyormuş gbiyim seni.yorumlarını sewiyorum.ilgi çekici.bu arada gtmenede üzülüyorum.

- - - Ekleme - - -

orçun sporla pek aram yok aslında şimdi ne söylesem yanlş olur :) sadce fenerbhçeyi tutuyorum ama bna fenerdeki oyuncuları say desen sayamam yani.o derece :)
Hakkimda iyi yorumlar yapmana sevindim. Gitmem seni uzmemelisin. Cunku gereginden fazla bile kaldim bu forumda. Coktan gitmeliydim. Ama yinede cok saol. Cunku sende bana cok yakinsin kisa sure olmasina ragmen tanismamizin. :)

Boyun kac bu arada model olamam demissindeo yuzden sordum.

Son düzenleme:
Hakkimda iyi yorumlar yapmana sevindim. Gitmem seni uzmemelisin. Cunku gereginden fazla bile kaldim bu forumda. Coktan gitmeliydim. Ama yinede cok saol. Cunku sende bana cok yakinsin kisa sure olmasina ragmen tanismamizin. :)

Boyun kac bu arada model olamam demissindeo yuzden sordum.

Boyum 1.70 Esra

Benim hakkımda ne düşünüyorsun? :)

seni fazla tanımıyorum,tanıdıkça daha açıklayıcı yazarım :)

- - - Ekleme - - -

Foruma hemen adapte oldun bunu neye bağlıyorsun ? bu kadar kolay uyum sağlamanı.

Burası gerçekten sıcak bir yer.Hemen Uyum Sağlayabiliyorsunuz zaten,E biraz benim kişiliğmdende kaynaklanan bir durum olsa gerek.

- - - Ekleme - - -

Bende Gebze'de oturuyorum. :D

Gebzenin Neresinde ?

Kolay baslayalim; benim hakkimda ne düsünüyorsun ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...