FF Futbu Ligi 3.Sezon Başlıyor! Başvurular Buradan!

Bologna => capslock bi kerede adam gibi takım olsa dişimi kıracam :D

güçlü takımlar acemilere gitmiş bişeyler yaparız belki

güçlü takımlar oyunu pek oynamayacak adamlara gitmiş gibi ama yine de şansım yok parma ne lan :d

Düşük takım alanlar moral bozmasın düşük takımlarla da çok iyi işler yapılabiliyor. Örneğin 2.sezonda endgame Fulham ile zirveyi zorlamıştı ve yarıda bırakmasa belki de şampiyon olacaktı. :)

Lig yarın sabah saatlerinde kullanıma açılacak. İlk maçlar ise yarın gece yapılacak. Takipte kalın. :)

İlk sırada yazdığın takımı aldın işte, büyük takımları ilk sıralara yazmadan gelmesini beklemek tuhaf olurdu zaten. :D

Gelmeyeceğini bildiğim için yazmadım çünkü OFM'de var mıydın bilmem o zamandan beri biz rahat 5. yada 6.sezon oldu ( futbu ile beraber ) hep iyi takımları yukarı yazdım hiç gelmedi o yüzden bu sefer böyle değişiklik yaptım :D OFM de büyük takımları yukarı yazmıştım Lecce gelmişti 12. mi 14 mü isteğim neydi :D

Gelmeyeceğini bildiğim için yazmadım çünkü OFM'de var mıydın bilmem o zamandan beri biz rahat 5. yada 6.sezon oldu ( futbu ile beraber ) hep iyi takımları yukarı yazdım hiç gelmedi o yüzden bu sefer böyle değişiklik yaptım :D OFM de büyük takımları yukarı yazmıştım Lecce gelmişti 12. mi 14 mü isteğim neydi :D

Lecce mi kötü yönetmiştin. :D