30 Temmuz 2012 Pazartesi Reyting Sonuçları

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
51,487
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
reyting.gif

Sonuçlar belli oldu.

Totalde Ben Bilmem Eşim Bilir, A/B'de Hayatımın Rolü zirvede.

Ben Bilmem Eşim Bilir alışıldığı gibi yine kendi saat diliminde rakiplerine fark attı. Gün sıralamasında da totalde 1. A/B'de 2. olmayı başardı.

Sultan her ne kadar iki grupta da zirveyi alamasa da totalde 2. A/B'de 3. olarak iyi bir performans ortaya koydu.

Hayatımın Rolü, bu hafta özellikle totalde ciddi oranda yükselişe geçti ve 3. sıraya yerleşti. A/B'de ise zirvedeki yerini kimselere kaptırmadı.

Kim Milyoner Olmak İster, A/B'de 4. olarak başarısını sürdürdü.

Akasya Durağı, Arka Sokaklar ve Doktorlar'ın tekrarları yine yüksek oranlar alarak arka arkaya sıralandılar.

Aşk-ı Memnu ve Adını Feriha Koydum'un tekrarları da iyi performans göstermeyi sürdürüyorlar.

Gündüz kuşağında hem Kanal D'de hem de Star'da tekrarlarıyla bekleneni veremeyen Geniş Aile Kanal D'de gece kuşağında yaklaşık 20 share ile ilk 20'ye girerek dikkat çekti.

Londra'da düzenlenen olimpiyat oyunları özellikle A/B'de pek çok farklı kuşağıyla yer edinmeyi başardı.

Son düzenleme:
Feriha 1 reyting daha kotu doktorlardan.keske onun yerine de Doktorlar olsa.

19.00 - 20.00 ratinglerini paylaşabilir mi şu anda online olan mod.lar veya paylaşmayı bilen üyeler? :smile:

Ben Bilmem Esim Bilir zirvede yer alacaktir , 5.21 reyting cok basarili gitmis.

- - - Ekleme - - -

Ben Bilmem Esim Bilir zirvede yer alacaktir , 5.21 reyting cok basarili gitmis.

Star Hayatımın Rolü'nü yarım saat içerisinde resmen iki kere uzun reklama soktu sırf Evlerden Biri'nin reklamını yapabilmek için