bütün doğu arkasında olsa 15 in altına düşmemesi lazım![]()
Abartma 😛 Bütün doğu dediysek kadınlar ağırlıkta
- - - Ekleme - - -
Yarar Yarar görürsüngün değişikliği sultana yaramaz ama bunu sölimde baya reyting kaybeder
bütün doğu arkasında olsa 15 in altına düşmemesi lazım![]()
Yarar Yarar görürsüngün değişikliği sultana yaramaz ama bunu sölimde baya reyting kaybeder
oda düzgün konussun ben bende aynı sekil konusurmaga ne şakası ya yeme bizi kreyse olan kinini bilmiyoz sanki bırakın bu düşmanlığı biz dostuz dost
aga ne şakası ya yeme bizi kreyse olan kinini bilmiyoz sanki bırakın bu düşmanlığı biz dostuz dost
Abartma 😛 Bütün doğu dediysek kadınlar ağırlıkta
- - - Ekleme - - -
Yarar Yarar görürsün![]()
hakaret ?Aga o benim dostumdu ama bitti gibi bişey bu ne ya her yazdığım mesaja karşılık veriyo hakaret ediyo böyle dost mu olur
Acun deme Pislik herif yasultan ıyı ama acun geldıgı an cokecek cokelek gıbı
Gıdıklada güleyim. Görürsün Sultan mı Kalacak Padişah mısultanı yazdan somnra kanal d tutamaz atv ve show yenı dızılerını koydu an ortada ne sultan kalır nede padısah)))))
Aga o benim dostumdu ama bitti gibi bişey bu ne ya her yazdığım mesaja karşılık veriyo hakaret ediyo böyle dost mu olur
Acun deme Pislik herif yaSultan için en iyi gün Salı pt2
- - - Ekleme - - -
Gıdıklada güleyim. Görürsün Sultan mı Kalacak Padişah mı
hakaret ?
Acun deme Pislik herif yaSultan için en iyi gün Salı pt2
- - - Ekleme - - -
Gıdıklada güleyim. Görürsün Sultan mı Kalacak Padişah mı
dizikolik revan ı tanıdın mı![]()
ne dedimHakaret evet var Geçenlerde az mı yaptın??
Saçmalama Muhteşem Yüzyıl Vars.b.b var en ıyısı carsamba pt1
Eğitim sistemimiz cok farkli Lordly. Sizde Tıp fakultesi var bizde Tıp Üniversitesi. Butun Tıpçılar burada okuyor. Baska fakulte yok yani. Sizde Askeri Tıpın puanlari digerine gore dusuk ama bizde aksine Askeri Tıpın ogrencileri daha bilgili oluyorlar. Askeri Tıpın sıralamada asagida olmasi oraya sınırlı sayîda ogrenci almalari ile alakali
Bu biraz ağır bi itiraf oldu sankiBen onu hep taniyordum. Ama bi ara sana olan kirginligimdan dolayi onunla iyi anlasir gibi yaptim. Oldu, bitti. Daha fazla dayanamadim zaten kendisine yalandan da olsa iyi anlasmaya.![]()
ne dedim