Kanal fanatiğinin nedenini syledim ayrıca sana syleyen de olmadı 😉
- - - Ekleme - - -
yarn görürsn
- - - Ekleme - - -
Bişey yok ya kanal d iyi gitmis dedin herzaman dedim bende![]()
ama 23 00da iyi gitmiş yarısı kuzey güneydi sonuçta
Kanal fanatiğinin nedenini syledim ayrıca sana syleyen de olmadı 😉
- - - Ekleme - - -
yarn görürsn
- - - Ekleme - - -
Bişey yok ya kanal d iyi gitmis dedin herzaman dedim bende![]()
Evet. Söyledigim gibi bizde tam tersi ama. Bizde TıpFakultesi yok Tıp Universitesi var. Butun Tıpçılar orda okur. Ayrica yanlis bilmiyorsam 490 cok iyi bir puan. Ama diger Tıpa gore düşük
memnun oldum hilal ama Sultan yeni sezonda bence düşer günü felan değişecek.Sultan Rahat Olduğu için aynı tempoda gidiyo o yüzden eylülden sonra görürsün emrecm 😉 bu arada Hilal benim adım
Evet . Kuzey güney'inde en harika kısmıydıama 23 00da iyi gitmiş yarısı kuzey güneydi sonuçta
Sultan Rahat Olduğu için aynı tempoda gidiyo o yüzden eylülden sonra görürsün emrecm 😉 bu arada Hilal benim adım
Günü değişse ne olur Pt2 Ye alınır daha da artar Sultan'ın izleyicisi Sabit. Bütün Doğu Arkasında Sultanımınmemnun oldum hilal ama Sultan yeni sezonda bence düşer günü felan değişecek.
Hatırlatırımeylülden sonra 5 i geçme ihtimali yok zaten![]()
20.00 Arka sokaklar, 23.00 Kanıt olacak bune ne diyeceksin ?Günü değişse ne olur Pt2 Ye alınır daha da artar Sultan'ın izleyicisi Sabit. Bütün Doğu Arkasında SultanımınBende memnun oldum
Şaka yaptı heralde :S Yoksa kimsenin kimseye kastı yok hatta ben kreysin Star a olan ilgisini bile seviyorumemre5757 aga kreyse kastın mı var sazan falan ayıp oluyo
Şaka yaptı heralde :S Yoksa kimsenin kimseye kastı yok hatta ben kreysin Star a olan ilgisini bile seviyorum![]()
her yaptığım yorumu kötü olarak algılama snde belki şaka manasında dedimemre5757 aga kreyse kastın mı var sazan falan ayıp oluyo
Günü değişse ne olur Pt2 Ye alınır daha da artar Sultan'ın izleyicisi Sabit. Bütün Doğu Arkasında SultanımınBende memnun oldum
20.00 Arka sokaklar, 23.00 Kanıt olacak bune ne diyeceksin ?
- - - Ekleme - - -
tamam biraz abarttım kreys kusura bakma
her yaptığım yorumu kötü olarak algılama snde belki şaka manasında dedim
bütün doğu arkasında olsa 15 in altına düşmemesi lazım![]()
sen daha yenisin bizi birbirimize anlatma![]()
gün değişikliği sultana yaramaz ama bunu sölimde baya reyting kaybederAkasya nın yerine alınır Akasya Pt 2 ye alınır Sultan yıkar ortalığı. Lale devri özetle 22 de başlıyo zaten![]()