Sen mi hakaret etmiyorsun.Biri su cocugu durdursun lutfen. Demin benimle beraber ceza alan da kreysti o zaman. Sen olmussun haberin yok.
![]()
Ya ne yayınlıyorsa yayınlasınlar umurumda değil. Kanal fanatikligi yapacak kadar boş vaktim yok benim. Olayı şu anda hakarete getirenler duşunsun fanatiklik mevzusunu. Daha fazla devam etmeyecegim. Cevabimi son mesajda guzel bir sekilde verdim. Herkese iyi gecelerrevan senin yaptıgın nedir biliyormusun tahrik
show tv kıs sezonundada bugun ne giysem yayinlamaz onun yerine doktorlari koyardi en azından 3 reyting alirdi
akasya ve arka sokaklar aynı kasetleri en az 5 defa çevirdi kanal d
Yaa SULTAN HARİKAYDI !!![]()
Daha demek istedigimi bile anlamamissin. Turkiyede kiz ismi olan bir isme sahipsin. Avatarin ve imzan kizlara gore. Onun disinda sana doktorluk yakismiyor. Eline satir alip kurban kesecekmis gibi bir havan var. Yoksa benim doktorlara cok saygim var. Daha dogrusu TURKİYE deki doktorlara.![]()
Al iste Kanal D'de yayinlanan herseyi savunan bir dahi daha.![]()
Kuzey Güney -tekrar- başladı * Kanal d deyiz
Show Tv Doktorlar seyredip kendini Doktor sayanlar bile var hala. HayretBen hep şaka sanırdım
Hahah bak isi yine Show TV'ye bagliyorsun. Sende mahalle kasabindan mezunsun herhalde.
İnan bana ismimdeki E harfinin Azericede değiştiyini sana anlarmak isterdim sma vaktim yok. Üniversiteli, üstelik Tıpta okuyan birini eleştireceğine dersini çalış ve herhangi bi üniversite kazan lütfen. Ondan sonra elestiri hakki kazanirsin. Universitenin kapisindan gecmemis kimsenin benim doktorlugumu elestirmesini dogru bulmuyorum
- - - Ekleme - - -
bi sakin ol şampiyon kanal d de kanal de başka bişey bilmiyon mu sen![]()
dizikolik revan ı tanıdın mı![]()