23 Temmuz 2012 Pazartesi Reyting Sonuçları

Show TV'de bu sadece yazin gecerli. Ama Kanal D'de hep yazli kisli Arka Sokaklar ve Akasya Duragi yayinliyor ve toplam dort saat.

Kışın Beni Affet gittikten Sonra Bu Gün Ne Giysemi 4 saat yayınlayan kim? :d Kışta bile aynı magazini 3 kere yutturuyor. Bunu sadece ben değil konusunu açtığım zaman herkes söyledi :d

Kışın Beni Affet gittikten Sonra Bu Gün Ne Giysemi 4 saat yayınlayan kim? :d Kışta bile aynı magazini 3 kere yutturuyor. Bunu sadece ben değil konusunu açtığım zaman herkes söyledi :d
Ayni seyi Kanal D yapsa yere goge sigdiramazdin. Zaten sigdiramiyorsun o da ayri bir konu. Havalar nasil Baku'de? :d

Show TV'de bu sadece yazin gecerli. Ama Kanal D'de hep yazli kisli Arka Sokaklar ve Akasya Duragi yayinliyor ve toplam dort saat.

arka sokaklarla akasya duragi ayri diziler. show gecen yaz 8 saat diktorlar veriyordu. ne zaman acsak doktorlar vardi. tabi milet bunun geyini yapar. ayrica dizi kisa dizi bitiyor ayni yazda tekrarina giriyorlar. arka sokaklar 200 kusur bolum bir bolumu tekrar izlemek istesen bir yil sonraya denk geliyor

Mert Öğün ( Show magazin programları sunucusu ) Cumartesi tatile çıkıyormuş onun yerine muhabir Seyhan Erdag sunacakmış

Hiç tatil yapmayacak sanmıştım ondan çok ben sevindim tatile çıkmasına yazık ya :D

dizikolik revan kreys bugra hepimiz tarafız sen show tv seviyon bn star bugra fox revan kanald seviyor iste

objektif olayim star yerinde olsam akasya duragi ve m.yüzyıl tkr yayinlardım en az 3 4 reytinng getirirlerdi ama kaliteden ödün vermemek için yayinlamiyor

ama ab iyi gidiyor

show tv desen 3 gün acun veriyor dizi kolik bunun neresi kaliteli allah askına

arka sokaklarla akasya duragi ayri diziler. show gecen yaz 8 saat diktorlar veriyordu. ne zaman acsak doktorlar vardi. tabi milet bunun geyini yapar. ayrica dizi kisa dizi bitiyor ayni yazda tekrarina giriyorlar. arka sokaklar 200 kusur bolum bir bolumu tekrar izlemek istesen bir yil sonraya denk geliyor

Aynen

dizikolik revan kreys bugra hepimiz tarafız sen show tv seviyon bn star bugra fox revan kanald seviyor iste

objektif olayim star yerinde olsam akasya duragi ve m.yüzyıl tkr yayinlardım en az 3 4 reytinng getirirlerdi ama kaliteden ödün vermemek için yayinlamiyor

ama ab iyi gidiyor

Kreys tamam Kanal D en sevdiğim kanal ama ben sadece onun yapımlarını izleyip savunmuyorum. Sen bilirsin. Ben Cumartesi İffeti, Cuma Ferihayı, Çarşamba Muhteşem Yüzyılı savunmadım mı? Bunun neresi fanatiklik. Fanatik olmak için sadece aynı kanalda be başlasa seyretmek ve yanlızca o kanalı açmak olur
Ayrıca Show Tv kaliteden konuşacak en son kanal. Ne doğru dürüst goruntu kaliesi var, ne de web sitesi. Programlara hiç girmiyorum. Wipe Out'u severek izliyorum, müthiş bir program. Şeflerin Duellosu berber, Sürprizlerde aynı şekilde. Zaten Hayata Gülümse programi bile kalieyi yerle bir ediyor
@dizikolik Ben izlediğim diziyi ômür boyu savunurum. Aşkı Memnu'u da seyretmişdin Küçük Sırları da. Ama bazı konularda Show Tv için sanki iki diziden de nefret ediyormuş gibi davranıyorsun. Asil fanatiklik bu

ama ab iyi gidiyor

Bak kreys. Mesele o degil. RevaN diye bahsettigin arkadas kanal fanatigi olmadigini soyluyor. Halbuki aramizda kanal d yi yere goge sigdiramayan kendisi.

Hayatımın Rolü 22-23 arası çok iyi gitmiş. Geçen hafta 3'ü görememişti kanal reytinglerinde bu hafta gördü. Tahminlerimizin aksine düşüş yerine yükseliş bile olabilir kötü başlamasına rağmen...

Kanal d sultanla birinci star yükselişte atv pek iyi değil kmoile trt iyi gitmiş

Bak kreys. Mesele o degil. RevaN diye bahsettigin arkadas kanal fanatigi olmadigini soyluyor. Halbuki aramizda kanal d yi yere goge sigdiramayan kendisi.

hepimiz tarafız dizikolik revan taraf degilim demese bile kanald çok seviyor ve yayinladigi programlar iyi reyting aldıgı için öv öv biteremiyor

fanatiklik yapiyor dizikolik bunu anlamak için aptal olmak gerekir bende anladım

en ufak birseyde kanald birinci açık ara falan diyor bunu zaten görüyoruz ama show acun gün birinciligini aldıgında show bu ay birinci olabilir dedigimizde revan çıldırmısdı objektif olarak yorum yaptigi söylenemez dizikolik tahriklere gelme ceza veriyor admin

Hayatımın Rolü abde zirve şansı çok yüksek Fox'un filmi 22:30'da başlayacaktı 23-24 aralığında kesin girer

İşte bana fanatik diyen arkadaş. Ben bugüne kadar tek hakareti Vatanım için etmişim. Onun fanatiğiyim. Böyle kanallar yüzünden hakaret etmem kimseye. Kanallar insanlardan onemli degil. Asıl fanatiklik bu olaa gerek ki bir kanal yuzunden soyledigi laflara bak

hepimiz tarafız dizikolik revan taraf degilim demese bile kanald çok seviyor ve yayinladigi programlar iyi reyting aldıgı için öv öv biteremiyor

fanatiklik yapiyor dizikolik bunu anlamak için aptal olmak gerekir bende anladım

en ufak birseyde kanald birinci açık ara falan diyor bunu zaten görüyoruz ama show acun gün birinciligini aldıgında show bu ay birinci olabilir dedigimizde revan çıldırmısdı objektif olarak yorum yaptigi söylenemez dizikolik tahriklere gelme ceza veriyor admin

Bu konula ilgili olarak tam RevaN'a uyan bir atasozu var ama demicegim malesef.

Bir tane atasozu var ama demicegim malesef.

- - - Ekleme - - -

Bu konula ilgili olarak tam RevaN'a uyan bir atasozu var ama demicegim malesef.
Kanala insanlatdan daha çok önem verecek bir yapıya sahibsen bunu da diyeceksin. Demediğin kalmadı zaten. Allahtan kültür ve seviyye farkın beni hakaret etmekten alı koyuyor

Kanala insanlatdan daha çok önem verecek bir yapıya sahibsen bunu da diyeceksin. Demediğin kalmadı zaten. Allahtan kültür ve seviyye farkın beni hakaret etmekten alı koyuyor

Sen mi hakaret etmiyorsun. :d Biri su cocugu durdursun lutfen. Demin benimle beraber ceza alan da kreysti o zaman. Sen olmussun haberin yok. :d