Ben tabandan fallan bir sey anlamam. Bizde oyle kelime yol. Ama takas az once soylemisti burada zor diye. Orayi da en azindan kazanmistim. Ama ben puani yuksek diye biliyordum. Bahar paylasmisti sanki taban puanlari. Su an mobilleyim bi bakarmisin?
Aşağılamak gibi olmasın, kimse de yanlış anlamasın ama Gülhane Tıp Türkiye'nin en düşük tıp fakültelerinden taban puanı fazlasıyla düşük.
Taban başarı sırası 15000-20000 arası.Türkiye'de lys'de ilk 5000'e girip tıp okumayana tıp okuyor demiyorlar. Bizim fakültenin taban başarı sırası 2500 mesela...
Ayrıca 15 yaşında Türkiye'de nasıl üniversite kazandın onu da anlamadım? :S
dizi fanatikliğini anlarım da bu kanal fanatikliğini anlayamıyorum forumda baya yayıldı bu
Evet baktım şimdi. Söylediğim gibi Gata düşük. Taban puanı 490 puan. Bizim fakültenin 535 puan. Bizim fakülteyi övmek için söylemiyorum ama zaten Türkiye'de iyi tıp fakültelerinin puanları 530'dan yüksek oluyor...
Ya kanalın çoğu dizisini izleyince kanal fanatiği oluyon ben
Pazartesi Çarşamba perşembe cumartesi pazar pt de kanal d deyim gündz de kanal D hayatm oldu KANAL D![]()
Hatta daha ayrıntılı baktım. Taban puanı 500'ün altında olan tek devlet tıp fakültesi Gata...
Turkiyede degil burada kazandim. Bizde en maksimum puan 700. 620yi gectigin an Gulhaneyi secme sansin var. Ayrica puani dusuk degil bence. Sadece Askeri Tıpa çok fazla ogrenci almiyorlar. Mesela bizde
Bu yil Askeri Tip fakultesine sadece 90 uer ayrilmisti. Turkiyede de boyle olmasi dogal. Cok az ogrenci gittigi icin siralamada
Pek yukarida olmaya bilir. Ama Askeri Tip ogrencileinin, normal tip ogre cilerinden daha bilgili oldugu bir gercek. En azindam Azerbaycanda oyle
napalım bende pazartes salı persembe cuma stardayım
4 almış
ne oldu kardeş
Kontenjanı artırsan da taban puan en fazla 2-3 puan artar daha fazla artmaz...
Ayrıca söylediğin tamamen yanlış. Askeri tıp öğrencileri Türkiye'de normal tıp öğrencilerinin yarısı bile olamıyor... İşin içinde olan biri olarak biliyorum.![]()
Kreys sazan gibi her yoruma atlamasa şaşardım neyse Lale devri bak Sultan alsa alsa 5 alır öcneki haftalarda 6-7 alan dizi 5 lere düştüKanal fanatiğinin nedenini syledim ayrıca sana syleyen de olmadı 😉
- - - Ekleme - - -
yarn görürsn
Sultan Rahat Olduğu için aynı tempoda gidiyo o yüzden eylülden sonra görürsün emrecm 😉 bu arada Hilal benim adımKreys sazan gibi her yoruma atlamasa şaşardım neyse Lale devri bak Sultan alsa alsa 5 alır öcneki haftalarda 6-7 alan dizi 5 lere düştü)
Kreys sazan gibi her yoruma atlamasa şaşardım neyse Lale devri bak Sultan alsa alsa 5 alır öcneki haftalarda 6-7 alan dizi 5 lere düştü)
Çok beklersin 1 kez olur ohayatımın rolu ab de sultanı gecebılır 3.23 5 alabılır